GÜNDEM

Emekliye Müjdeler Geldi, Emekli Maaşını Bankadan Alan Herkes, 33.000 TL Ödeme Alıyor!

Emekliye Müjdeler Geldi, Emekli Maaşını Bankadan Alan Herkes, 33.000 TL Ödeme Alıyor!

Emekliye Müjdeler Geldi, Emekli Maaşını Bankadan Alan Herkes, 33.000 TL Ödeme Alıyor!

Emekli maaşlarını bankalar üzerinden alan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni kampanyalı nakit kullanacak olan vatandaşlara uygun faizlerle emekli maaşı hesapları üzerinden 33 bin TL nakit kredi ödemesi verileceği açıklandı. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişiler bir kamu bankaları üzerinden emekli maaşlarını almaları durumunda Kredi başvurularını gelir belgesi olarak gerçekleştirerek bankalar üzerinden diledikleri zaman ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler. 33 bin TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız emekli maaşı hesabınız üzerinden hemen hızlı bir şekilde işlemlerinizi yapabilir kamu bankaları üzerindeki hesabınız üzerinden internet şifresini kullanarak da kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

33000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusunu kamu bankaları üzerinden yapacak olan vatandaşlara 36 ay vadeli Kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde verilir. 33 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara ilk taksit ödemelerinde yapılacak olan bu Kredi ödemeleri sizlere 90 gün ertelemeli olarak hesaplarımızı yatırılmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinde hesabınızın olması durumunda internet bankacılığında kullanarak banka şubelerine gitmeden de emekli maaşı hesabınız üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

33.000'ye kadar nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara maaş müşterileri olmaları durumunda internet bankacılığı uygulamaları 7/24 Kredi imkanı sağlayarak işlem yapmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank şubelerine gidecek zamanı olmayan tüm vatandaşlara banka müşterileri olmaları durumunda işlemleri 5 dakika içerisinde gerçekleştirilir nakil Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler verilerek hesaplarına bu ödemeler uygun faizlerle yatırılmaktadır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum