GÜNDEM

Emekliye müjde! Son Dakika Geldi, Emekli Maaşlarına 23000 TL Net Ödeme

Emekliye müjde! Son Dakika Geldi, Emekli Maaşlarına 23000 TL Net Ödeme

Emekliye müjde! Son Dakika Geldi, Emekli Maaşlarına 23000 TL Net Ödeme

23.000 TL'ye kadar emekli maaşı hesabınız üzerinden ödeme almak istiyorsanız başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara uygun faizlerle bu ödemeler bankalar üzerinden verilmektedir. emekli maaşı hesabınız üzerinden başvuru gerçekleştirerek ödeme almak istiyorsanız sizler de işlemlerinizi Garanti bankası'nın başlatmış olduğu bu kredi kampanyası ile birlikte hemen aynı gün içinde ödeme Olarak hesaplarınıza yatırabilirsiniz. emekli maaşı hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde 23.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların Garanti Bankası hesabı olması durumunda internet bankacılığı uygulaması üzerinden de destek verileceği açıklandı.

Garanti Bankası 23.000 TL'ye kadar emekli maaşı hesabınız üzerinden sizleri net ödeme verirken aynı zamanda ilk defa maaş taşıyan kişilere daha yüksek limitli krediler ile birlikte 7500 TL'ye varan emekli promosyonu imkanı da sağlamaktadır. Garanti Bankası 23.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar banka müşterileri olmaları durumunda kredi ödemelerinden faydalanabilmeleri için ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yaparak da işlem yapabilecek ve kredi kullanabileceklerdir.

Garanti Bankası 23.000 TL'ye kadar emekli maaşı hesabınız üzerinden sizlere başvuru imkanını banka şubeleri üzerinden de gerçekleştiriyor. Garanti Bankası şubeleri üzerinden yapmış olduğunuz başvurularda ona yalan tüm vatandaşlara şube yetkisinde verilecek olan bu kredi ödemesi masrafsız ve gelir belgesiz olarak kişilerin kendi hesaplarına yatırılacaktır. Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için yapılan diğer kampanyaları da göz atabilir ve buradan ihtiyaç kredisi alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar