GÜNDEM

Emekliye ek ödeme ile ilgili karar paylaşıldı: Son dakika! Bankamatik kartına emekliye ödeme yapılacak

Emekliye ek ödeme ile ilgili karar paylaşıldı: Son dakika! Bankamatik kartına emekliye ödeme yapılacak

Emekliye ek ödeme ile ilgili karar paylaşıldı: Son dakika! Bankamatik kartına emekliye ödeme yapılacak

3 kamu Bankası ve bir özel banka tarafından başlatılan emekli ek ödemeleri ile ilgili duyuru paylaşıldı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlar için belirli şartlar dahilinde ödemeler hızlı bir şekilde verilir ve ihtiyaç kredileri kullandırılmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda Kredi müşterileri 5 dakika içerisinde internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak bir ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirebilirler ve kamu bankaları üzerinden kredi ödemesi alacaklardır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank gibi kamu bankaları üzerinden yapılan bu kampanyalarda aynı zamanda Garanti Bankası üzerinden de emekli maaşı alan vatandaşlar kredi alabilmektedir.

3 kamu Bankası üzerinden başlatılan emeklilere ek ödemeler şimdilerde ise Garanti Bankası tarafından da vatandaşlara verilen bir kredi imkanıdır. Garanti Bankası yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanacak olan tüm vatandaşlar için 3 ay ertelemeli hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halk Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar daha önce banka üzerinden ihtiyaç kredisi konut kredisi veya taşıt kredisi kullanmış olmaları durumunda ve bu ödemeleri düzenli yapmış olmaları durumunda 50.000 TL'ye kadar daha ek ödemeli özel kredi kampanyasına katılabilir ve gelir belgesiz kredi kullanabilir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank banka şubelerine giderek kimlikleriniz ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirebilecek ve bu bankalardan hızlı bir şekilde Onay alabileceksiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar