GÜNDEM

Emeklilikte de Kazanın: Yapı Kredi'den 7500 TL Emekli Promosyonu Fırsatı!

Emeklilere verilen promosyon müjdesi sonrasında Yapı Kredi'den 7500 TL ödeme teklifi geldi. Üstelik başvuru yapanlar kısa süre içerisinde promosyon ödemesini alabiliyor. İşte bankanın emeklilere olan ek ödeme teklifi...

Emeklilikte de Kazanın: Yapı Kredi'den 7500 TL Emekli Promosyonu Fırsatı!

Emeklileri yakından ilgilendiren promosyon ödemelerine ilişkin müjdeli haberler veriliyor. Öyle ki Yapı Kredi bankası, yeni emeklileri veya promosyon sözleşmesi yapmaya hazır emeklileri düşünecek bir kampanyaya sürükledi. Bu kampanya neticesinde sizler de ek promosyon ödemenizi alabilirsiniz. Fazladan kazanç elde etmek isteyen milyonlarca emeklinin bankaları araştırdığı biliniyor.

Yapı Kredi Kaç TL Promosyon Veriyor?

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 4.500 TL
3.500 TL ile 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 5.250 TL
7.500 TL ile 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 6.750 TLi
10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 7.500 TL

Yapı Kredi Emekli Promosyon Başvurusu

Yapı Kredi'nin internet sitesi, mobil uygulaması veya şubesine giderek başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Emekli promosyonu alabilmek adına başvuru formu doldurmanız istenecektir. Kimliğinizle birlikte müracaat ederek ve formu doldurarak işlemleri tamamlayabilirsiniz. Başvuru süreci ve gereken belgeler konusunda daha detaylı bilgi için Yapı Kredi müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar