GÜNDEM

Emeklilerin Beklediği Oldu: Banka 2023 Yılında Geçerli Emekli Promosyon Kampanyasını Duyurdu!

Emeklileri yakından ilgilendiren teklifle birlikte bankalar 2023 yılında promosyon saçıyor. Emekli promosyonundaki artış sonrasında bankadan yeni bir kampanya haberi geldi. Peki 2023 Şubat'ta hangi banka rekor promosyon ödeyecek? Başvuru yapanlar birkaç gün içinde parasını alabiliyor.

Emeklilerin Beklediği Oldu: Banka 2023 Yılında Geçerli Emekli Promosyon Kampanyasını Duyurdu!

Bankalardan gelen emekli promosyon haberlerine bir yenisi daha eklendi. Her geçen yıl daha fazla promosyon teklifinde bulunulduğu biliniyor. Emekliler ise daha yüksek promosyon ödemesi alabilmek için bankaların tekliflerini yakından inceliyor. Bu sefer Albaraka Türk Katılım Bankası'ndan gelen açıklama dikkat çekti. Emekli promosyonda limitler git gide artıyor. Peki emekliler en fazla ne kadar promosyon ödemesi alacak?

Bankanın Yeni Emekli Promosyon Listesi!

Albaraka Türk Katılım Bankası'na ait emekli promosyon listesi yayınlandı. Listede emeklilerin kaç TL ödeme alacağına dair bilgi veriliyor. Emekli maaşınıza göre daha fazla promosyon almanız mümkün:

3500 TL'nin altında maaş alıyorsanız 4.500 TL
3.500 TL-7.499 TL arasında maaş alıyorsanız 5.000 TL
7.500 TL-9.999 TL arasında maaş alıyorsanız 6.000 TL
10.000 TL'nin üzerinde maaş alıyorsanız ise 6.500 TL ödeme yapılacak.

Bankaya Başvuru Yapabilirsiniz!

Emekli promosyonunu değerlendirmek ve güncel kampanya aracılığıyla yüksek ödeme almak için bankaya başvuruda bulunabilirsiniz. Albaraka Türk Katılım Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden aranan şartlardan başvuru yöntemlerine kadar geniş anlatım yer almaktadır. Banka aracılığıyla kredi tekliflerini de inceleyebilir ve emeklilere özel pek çok teklifi değerlendirebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar