GÜNDEM

Emeklileri Rahatlatan Kampanya! Hesabınıza Geri Ödemesiz Yatacak!

Emeklileri rahatlatan kampanya başladı. Geri ödemesiz olarak hesaplara yatacak.

Emeklileri Rahatlatan Kampanya! Hesabınıza Geri Ödemesiz Yatacak!

Emeklileri rahatlatan kampanya başladı. Geri ödemesiz olarak hesaplara yatacak. SSK, Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR’dan emekli olan vatandaşlar başvuru yapabilir. Maaş promosyonu alabilmek için emekli vatandaşlara 31 Mart tarihine kadar süre verildi. Başvuru yapan emekliler promosyon ödemesi alabilecek. İşte promosyon ödemeleri ile ilgili tüm detaylar…

İş Bankası'ndan Emekliler İçin Yüz Güldüren Kampanya!

Emeklilerin yüzünü güldürecek kampanya İşbank’tan geldi. Emeklilik ile ilgili çalışma başlatan banka, emekli maaşı promosyon ödemelerine dair açıklama yaptı. Yapılan açıklama ile emekliler rahatlayacak.

SSK Kurumu ile anlaşma yapan İşbank, teşvike ilişkin önemli adımlar attı. Anlaşmaya göre 1 Kasım 2022 tarihinde devreye giren promosyon ödemelerinde üst sınır 7 500 lira olarak belirlenmişti. Yapılan anlaşmaya göre emekli maaşlarının tutarına göre destek ödemesi yapılacak. Destekten 31 Mart 2023 tarihine kadar başvurulması halinde faydalanılabilecek.

Emekli vatandaşların bu kampanyandan faydalanmaları için tek şart gerekiyor. Bu şartı sağlayan emekli vatandaşlar kampanyadan faydalanabilecek.

İş Bankası Emeklilerin Yüzünü Güldürüyor

Emekliler için kampanya yürüten banka, emekli maaşı promosyonları ile ilgili açıklama yaptı. Emekli vatandaşların maaşlarını banka üzerinden almaları için taahhüt veren emeklileri promosyon ödemesi yapacak.

SSK ile yapılan anlaşma gereği önemli adımlar atıldı. Anlaşmada geçerli olan promosyon ödemelerinde önceki yıl üst sınır olarak 7 500 lira belirlenmişti. Elde edilen emekli maaşın miktarına göre promosyon ödemeleri devam ediyor. Son tarih olarak 31 Mart 2023 tarihi belirlendi.  Bu tarihe kadar başvurunun yapılması gerekir.

SSK, Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR’dan emekli olan vatandaşlar bankanın belirlemiş olduğu şartı yerine getirmeleri gerekiyor. 3 yıl boyunca banka üzerinden maaş taahhüdü vermeleri gerekir. Bu şartı sağlayan emekli vatandaşlar promosyondan faydalanabilecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar