GÜNDEM

Emeklilere Mart Ayında Yeni Ödeme Haberi: 15 bin TL verilecek

Emekli maaşlarını bankadan alan kişilere yeni haber var. Son dakika: 15 bin TL ödeme alacağınız banka açıklandı!

Emeklilere Mart Ayında Yeni Ödeme Haberi: 15 bin TL verilecek

Emekli olan vatandaşlar ekonomik sıkıntı yaşamaları durumunda bankalardan ihtiyaç kredisi giderek ekonomik sıkıntılarını bir nebze gidermek istemektedir. Akbank yapmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında emekli maaşını kendi bankasından alan vatandaşlara istedikleri zaman ödemeler alabileceği bir kredi paketi hazırladı.

Akbank üzerinden başlatılan Bu kampanyada 15.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak kredi ödemesi alabilecek almış olduğunuz kredinin en düşük faiz oranlarından yararlanarak sizlere ödeme tablosu olarak da 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturularak Kredi kullandırılmaktadır. kredi işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız Akbank müşterisi olmanız durumunda şubelere gitmeden de işlemlerinizi yapabilecek ve oturduğunuz yerden hafta sonu olsa bile veya mesai saatleri dışında bile kredi başvurusu yaparak hesabınızı ödemeler alabileceksiniz.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi gerçekleştirmek için ilk taksit ödemenizde 3 ay ertelemeli olarak bu Kredi paketinden faydalanabilirsiniz. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan emekliler eğer internet bankacılığı kullanmıyorlarsa ve Akbank direkt uygulamasına giriş yapamıyorsa Kredi başvurusunu banka şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte de kolay bir şekilde yapabilmektedir.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar banka kredi şartlarına uygun olması halinde ihtiyaç kredisi başvurusunu cep telefonları üzerinden SMS atarak da diledikleri zaman yapabiliyorlar. sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka müşterisi olan vatandaşlar kendi cep telefonları numaraları üzerinden kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeleri halinde Kredi başvurusunda bulunabilir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar