GÜNDEM

Emeklilere kredi kampanyası başladı! Emekli maaşlarınız üzerinden 30 katlık kredi veriliyor!

PTT, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, garanti bankası üzerinden kredi imkanlarımızı değerlendirebilir...

Emeklilere kredi kampanyası başladı! Emekli maaşlarınız üzerinden 30 katlık kredi veriliyor!

Vatandaşlar için günün erken saatlerinde önemli bir kampanya duyurusu yapıldı. Özellikle emekli vatandaşları ilgilendiren bu kampanya kapsamında, emekli kredisi olarak bilinen nakit ihtiyaç kredilerini başvuru işlemleri başlatıldı.

Bu kapsamda, emekli maaşınızın 30 katına varan kredi limitlerinde kredi kullanabilir, size uygun faiz oranlarından faydalanarak geri ödeme seçeneklerinde de en uygun taksit seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Buna bağlı olarak PTT, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, garanti bankası üzerinden kredi imkanlarımızı değerlendirebilir ve bu durumda da acil olarak gelişmiş olan nakit ihtiyaçlarınızı birkaç dakika içerisinde karşılayabilirsiniz.

Kamu bankaları ile beraber özel bir banka tarafından geliştirilmiş olan bu kredi kapsamında emekli vatandaşlar almış oldukları maaş miktarına bağlı olarak yani gelirlerini bağlı olarak özelleştirilmiş bir ihtiyaç kredisinden faydalana biliyorlar.

Bu durumda yıl içerisinde artacak olan enflasyon oranları ve satın alma gücünün giderek düşmesinden kaynaklı olarak meydana gelebilecek olan market ihtiyaçlarını bahse konu olan bu özel ve size uygun bir şekilde geliştirilmiş olan kredi kampanyalarına katılarak acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Gerek garanti bankası gerekse de diğer kamu bankaları üzerinden bankaların mobil uygulamalarını kullanarak ya da internet sitelerine giriş yaparak gerekli başvuru adımlarını birkaç dakikada tamamlayabilirsiniz.

Bu şekilde başvuru yapmak istemeyen vatandaşlar, bankaların şubeleri’ne giderek emekli maaşlarının gerektirdiği ya da izin verdiği ölçüde kredi imkanlarından kısa zaman içinde de faydalanabilirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum