GÜNDEM

Emeklilere Ek Ödeme Verilecek, 23.000 TL Ödeme Almak İçin Son Şans, 31 Mart Son Tarih!

Emeklilere Ek Ödeme Verilecek, 23.000 TL Ödeme Almak İçin Son Şans, 31 Mart Son Tarih!

Emeklilere Ek Ödeme Verilecek, 23.000 TL Ödeme Almak İçin Son Şans, 31 Mart Son Tarih!

Emeklilere verilen ek ödenek 23.000 TL'ye yükseldi. Son yıllarda en çok tartışılan konulardan biri de bankaların emeklilere sunduğu promosyon rakamları. Bankalar, anlaşmaları gereği emeklilerin yanı sıra devlet kurum ve kuruluşlarına da pazarlama imkânı sağlamaktadır. Emeklilere ödenen tazminat miktarı şu anda 10.000 TL'ye kadar artırılmıştır. Kamu kurumlarına yapılan ödemeler ise çok daha yüksek. Ek ödemeler, bankalarla yapılan anlaşmalara göre 23.000 TL'ye çıkıyor. Son başvuru tarihi ise 31 Mart. Sadece üç gün içinde başvuranlara maaşlarına fazladan ödeme yapma şansı sunuluyor.

Özel bankalar emeklilik promosyon ödemelerine ek olarak kamu kurum ve kuruluşları için emekli olduklarında da promosyon ödemeye devam etmektedir. Ancak hem emekli hem de kamu personeli için promosyon süreci 31 Mart sona erecek. Bankaların sunduğu ücretli promosyon fırsatından yararlanmak istiyorsanız bu tarihe kadar başvurun. Ayrıca kamu kurumlarının 31 Mart kadar promosyon anlaşmalarını tamamlaması gerekiyor. Promosyon dönemi sona ererken, bankalar son bir müjdeli haber daha verdi. Ek ödeme tutarı 23.000 TL'ye yükseltildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışanlarına 23 Bin TL Verecek

Son dakika haberine göre Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü personeli için yeni bir promosyon anlaşmasına varıldığı bildirildi. Banka, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan 6000'den fazla işçiye 23.000 TL promosyon ödeyecek. Milli Eğitim Müdürlüğü, Mart ayında özel bir banka ile yapılan anlaşmanın şartlarının değişmesi nedeniyle sözleşme yenileme talebinde bulundu. Tarafların bir araya gelmesinin ardından Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı çalışanlara 23.000 TL promosyon verilmesine karar verildi. Ekim ayının ilk haftası promosyon ödemelerinin milli eğitim personelinin hesaplarına eksiksiz bir şekilde yatırılması bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar