GÜNDEM

Emekliler Maaşlarına Ek Olarak 23.000 TL Ödeme Alabiliyor!

Emekli vatandaşlar, hayat pahalılığı karşısında kazançlarının erimemesi için gerekli bütün adımları atmaya hazırdır.

Emekliler Maaşlarına Ek Olarak 23.000 TL Ödeme Alabiliyor!

Emekli vatandaşlar, hayat pahalılığı karşısında kazançlarının erimemesi için gerekli bütün adımları atmaya hazırdır. Bunun için özel olarak sunulmakta olduğu bazı finansal kredi kampanyaları ya da devlet tarafından verilebilecek ek ödemeler gibi çeşitli teşviklerden faydalanabilmek için önemli atılımlar da bulunmaya çalışmaktadırlar.

Dolayısıyla bankalar tarafından açıklanan ve çeşitli ek ödemelere konu olan bu ürünleri incelerken genellikle kamu bankalarına bakmaları aslında son derece normal bir durumdur. Durum böyle olunca kamu bankalarının yani ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından geliştirilen kredi kampanyaları ve özel kredi paketleri emekli vatandaşların bir çok beklentisini hızlı bir şekilde karşılamaktadır.

Emekli vatandaşların maaş hesaplarına ek olarak olabilecekleri bu ödeme sayesinde, bahar aylarına giriş yapmış olduğumuz bugünlerde, emekli vatandaşlar bütçelerine çok daha rahat bir şekilde oluşturabiliyorlar. Özellikle 23.000 TL tutarındaki bu kredi ödemesi ile beraber, 36 aylık bir vade seçe neyi tercih edilerek toplamda üç sene gibi bir zaman zarfı içerisinde vatandaşları çok rahat bir şekilde geri ödeme seçeneklerini değerlendirebilirler.

Ayrıca yine kamu bankaları üzerinden verilen bu kredi imkanı, olabildiğince düşük faizler ile uygulanırken emekli vatandaşların yalnızca emekli maaşlarını bu bankalar üzerinden alması gerekmektedir. Dolayısıyla emekli vatandaşların acil olarak iyileşebilen nakit ihtiyaçlarına karşılık devlet tarafından destekli ve emekliler için önemli olan bu ek ödeme adeta bir can suyu olarak değerlendirilmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar