GÜNDEM

Emekliler Bu Sorunun Yanıtını Arıyor: Emekli Maaşında 7500 TL Çıkmazı Şaşırttı!

Emeklilerin bir kısmı 7500 TL maaş alma haberine sevindi. Ancak diğer emekliler bu maaş zammından etkilenmedi. Peki onlar için de bir düzenleme yapılacak mı? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den milyonlarca emekliyi heyecanlandıran açıklama sonunda geldi.

Emekliler Bu Sorunun Yanıtını Arıyor: Emekli Maaşında 7500 TL Çıkmazı Şaşırttı!

Emekli maaşına gelmesi planlanan zamma ilişkin konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ”Güvenlik korucularımıza verdiğimiz sözü tuttuk. Güvenlik korucularımızın emekli aylıklarını yükseltiyoruz. Kahraman güvenlik korucularımızın emekli aylığı 7500 TL’den az olmayacak. Hayırlı olsun.” demişti. Bu açıklamadan sonra gözler emeklilere çevrildi.

7500 TL'den Fazla Maaş Alıyorsanız Ne Olacak?

Çok sayıda emeklinin hali hazırda 7500 TL'den fazla maaş alması nedeniyle maaş zammından etkilenip etkilenmeyecekleri merak konusu oldu. 5500 TL'den 7500 TL'ye çıkan maaş zammı kararıyla birlikte gözler yeniden Bakan Vedat Bilgin'e çevrildi.

Yüksek Maaşlar İçin de Düzenleme Yapılacak!

Geçtiğimiz gün açıklama yapan Bakan Vedat Bilgin, 7500 TL'den fazla emekli maaşı alanlar için de bir düzenlemenin yapılacağı müjdesini verdi. Henüz bu konuda net bir ilerleme sağlanmadı ancak en kısa sürede yeni açıklama yapılması bekleniyor. Bu durumda son maaş zammından yararlanamayan emekliler için de güzel haberler verilecektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar