GÜNDEM

Emekliler başvuru yaparak yüksek promosyonunu hemen alıyor! Akbank 2023 Şubat ayında kaç TL promosyon verecek?

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren promosyon ödemelerine ilişkin detaylar paylaşıldı. Emeklilere kaç bin TL ödeme yapılacak? Akbank'ın yeni promosyon miktarları paylaşıldı. İşte Şubat 2023'te emekliye verilecek en yüksek promosyon tutarı...

Emekliler başvuru yaparak yüksek promosyonunu hemen alıyor! Akbank 2023 Şubat ayında kaç TL promosyon verecek?

Emekli vatandaşların bir süredir yakından takip etmekte olduğu promosyon tekliflerinde yenilikler meydana geliyor. Akbank, önemli bir kampanya ile emeklilerin karşısına çıktı. Eğer 2023 yılında yüksek promosyon ödemesi almak istiyorsanız detayları inceleyebilirsiniz. Maaşınıza göre yapılacak ödemeler, kamu bankalarına kıyasla daha fazla.

Promosyon Ödemelerinde Artış!

Emekli maaşı ve asgari ücretin artmasıyla birlikte bir süredir promosyon ödemelerine ne zaman zam gelecek diye bekleniyordu. EYT'lilerin de bu ödemelerden yararlanıp yararlanamayacağı soruldu. Promosyondaki artıştan emekli olan vatandaşların kesintisiz faydalanabileceği belirtiliyor. Aldığınız maaşa göre ne kadar promosyon alacağınızı merak ediyorsanız aşağıdaki listeyi inceleyiniz.

Emekli Promosyon Tutarları Şubat 2023 Güncel

Akbank'tan promosyon ödemesi almak istiyorsanız güncel olarak aşağıdaki tablo geçerlidir:
Emekli maaşınız 3500 TL'nin altında ise 4200 TL ödeme yapılıyor.
3500 - 7500 TL arasında emekli maaşı alıyorsanız 4850 TL ödeme yapılmakta.
7500 - 10.000 TL arasında emekli maaşı alıyorsanız 6250 TL ödeme alacaksınız.
10.000 TL ve üzerindeki emekli maaşlarında ise promosyon tutarı 7000 TL olarak belirlendi.

Akbank Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank ile promosyon başvurusu yapmak istiyorsanız mobil uygulamayı kullanabilirsiniz. Dijital bankacılık üzerinden işlem sağlamak veya SMS ile promosyon ödemesi almanız da mümkündür. Başvurularınız kısa süre içerisinde değerlendirilir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar