GÜNDEM

Emekliden Sonra Memur Maaşına da Zam Bekleniyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Memura Yüzde Kaç Zam Yapacak?

Emeklilere yapılan maaş zammıyla birlikte memurların maaşı da artacak mı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu çalışanlarına müjdeli haberi verecek mi? İşte milyonlarca memurun alacağı yeni zamma dair detaylar...

Emekliden Sonra Memur Maaşına da Zam Bekleniyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Memura Yüzde Kaç Zam Yapacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekliler için verdiği maaş zammı müjdesinden sonra gözler memurlara çevrildi. Kamu çalışanları 2023 yılından bu yana en son %30'luk yılbaşı zammı almıştı. Şimdi ise Mart ayından sonra memur maaşları da artacak mı? Merak edilen bu detayla beraber çeşitli gelişmeler ortaya çıktı.

İslam Memiş Daha Önce Açıklamıştı!

İslam Memiş, emekli ve memur maaşlarının 2023 yılında bir kez daha zamlanabileceği konusunda açıklamasını tekrar yayınladı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, geçmiş konuşmasını yayınlayarak memur zammına işaret etti.

Memura Yüzde Kaç Zam Yapılacak?

İslam Memiş'in tahmininde %15 yer alsa da emeklilere yapılan %36'lık zammın ardından memurlara aynı oranda veya bir tık daha fazla yüzdelikte zam yapılabilir. Konuyla ilgili güncel gelişmeleri sizler ile paylaşacağız. Bakalım milyonlarca kamu çalışanı için yeni maaş dönemi Mart ayında başlayacak mı?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar