GÜNDEM

Emekli ve Çalışanlara müjde verildi: 23.000 TL ödeme yapılacağı duyuruldu

Emekli maaş alan ve çalışma maaş alan tüm vatandaşları 23.000 TL'ye kadar nakit ödemesi verecek olan banka açıklandı.

Emekli ve Çalışanlara müjde verildi: 23.000 TL ödeme yapılacağı duyuruldu

Emekli maaş alan ve çalışma maaş alan kişiler, ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa, 36 ay vadeli 23.000 TL kredi alabiliyorlar. Banka üzerinden başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların bireysel müşteri olmaları durumunda, Akbank üzerinden hızlı bir şekilde kredi ödemeleri gerçekleştirilir ve onaylanan kredi tutarı hesabı yatırılarak kullandırılır. Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, ay sonuna kadar başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için 23000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi verilecek ve bu krediler gelir belgesi olarak vatandaşlara sunulacaktır. 

Gelir belgesiz ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Gelir belgesiz kredi kullanmak istiyorsanız, banka müşterisi olan tüm vatandaşlara, Akbank üzerinden 23000 TL kredi başvurusu için Akbank Direkt uygulamasına giriş yapabilir, buradan kredi başvurusunu gerçekleştirebilir. Akbank Direkt uygulaması üzerinden gerçekleştirmiş olduğunuz ihtiyaç kredisi başvurusu ile birlikte kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Akbank Direkt uygulamasına giriş yapmanız durumunda ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanarak kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabileceğiniz bu kampanyalara katılmak istiyorsanız, banka politikalarına uygun olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödeme verilmektedir. 

Nakit kredi kullanacak olan kişiler aynı zamanda cep telefonları üzerinden SMS atarak da başvurularını yapabilirler ve cep telefonları üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmış olduktan sonra banka müşterisi olması durumunda kredi ödemelerini hesaplarına yaptırabilmektedirler.

Sms ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı: 44 25 numarasına göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız. 

Akbank'ın resmi internet sitesine giriş yaparak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan tüm vatandaşlar, banka kredi politikalarına uygun olmaları durumunda hemen aynı gün içinde işlemlerini gerçekleştirebilirler ve bu bankalardan kredi alabilirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar