GÜNDEM

Emekli Tanıdığınızı Bu Bankaya Getirenlere Toplamda 7500 TL Ödenecek! Bankadan Büyük Kampanya Geldi!

SGK'dan emekli olanlara yapılacak ödemelerde yeni bir kampanyaya imza atıldı. Artık sadece promosyon değil aynı zamanda bankaya getireceğiniz emekliler üzerinden de para alacaksınız. 7500 TL'lik ödeme için bunları yapmanız yeterli olacak. İşte bankanın son dakika fırsatı...

Emekli Tanıdığınızı Bu Bankaya Getirenlere Toplamda 7500 TL Ödenecek! Bankadan Büyük Kampanya Geldi!

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'ndan emekli olan vatandaşlar, kendilerine uygun bir banka aramakta. Öte yandan pek çok bankanın emekliye özel promosyon kampanyası ve kredi teklifleri bulunuyor. Bu teklifler arasında hangisini tercih edeceği konusunda kararsız kalanlar ise düşünmeye devam ediyor. Araştırma yapanların bir kısmı ise Türkiye Finans Katılım Bankası'na yoğunlaştı. Çünkü ödemeler gün geçtikçe artıyor. Yalnızca promosyon ödemesi değil aynı zamanda bankaya getireceğiniz emekli tanıdığınız üzerinden de referans ödemesi alabiliyorsunuz.

5000 TL Promosyon Ödenecek!

Türkiye Finans Katılım Bankası'nda toplam 5000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılıyor. Ancak promosyonun yanı sıra farklı kazanç kapıları da mevcut. Bu yüzden emekli adaylarının son zamanlarda burayı daha da fazla tercih ettiği görüldü. Peki emekli tanıdığınızı getirerek nasıl daha fazla kazanacaksını?

2500 TL'ye Varan Referans Ödemesi de Yapılacak!

Her emekli tanıdığınızı Türkiye Finans Katılım Bankası'na getirdiğiniz 250 TL ödeme almaya hak kazanacaksınız. Referans ödemesi olarak bu para sizlere veriliyor. Toplamda ise 10 emekli tanıdığınızı bankaya getirerek 2500 TL'lik ödeme alabilirsiniz. Promosyon ve referans kampanyasıyla ilgili kafanıza takılan herhangi bir soru olur ise resmi internet sitesi üzerinden, mobil uygulama veya dijital bankacılık aracılığıyla sorabilirsiniz. Üstelik yüz yüze görüşme gerçekleştirerek de merak ettiklerinizi öğrenmeniz konusunda sizlere yardımcı olunuyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar