GÜNDEM

Emekli Promosyonunda Alt ve Üst Limit Açıklandı mı? Bankalar Emeklilere En Az Kaç TL Ödemek Zorunda?

Emekli promosyonlarında yeni düzenleme! 2023 yılında en düşük ve en yüksek emekli promosyonu kaç TL oldu? Milyonların yakından takip ettiği promosyon ödemelerinde zam yapıldı mı? İşte bankalar arasında en düşük ve en yüksek ödeme yapanlar...

Emekli Promosyonunda Alt ve Üst Limit Açıklandı mı? Bankalar Emeklilere En Az Kaç TL Ödemek Zorunda?

Emekli promosyon kampanyalarında dikkat çeken gelişmeler yaşıyor. Bankalar arasındaki rekabetle birlikte merak edilenler de ortaya çıktı. Son zamanlara damgasını vuran pek çok banka, emeklilere önemli avantajlar sağlamaktadır. Yayınladıkları promosyon kampanyalarında alt ve üst limitler belirlendi mi? Hangi banka en fazla ne kadar ödeme yapacak? Detaylarıyla birlikte emeklilere 3 yıllık taahhüt sonucu verilen promosyon ödemeleri haberimizde yerini alıyor.

En Düşük Kaç TL Promosyon Veriliyor?

Şu an için en düşük promosyon kamu bankaları tarafından verilmektedir. 3500 TL'nin altında maaş alanlar için 3000 TL'lik promosyon ödemesi yapılmaktadır. 3500 - 7500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 3500 TL promosyonun sahibi oluyor. 7500 - 10.000 TL emekli maaşında 4500 TL iken, 10.000 TL ve üstü için ise 5000 TL promosyon verilmekte. Dolayısıyla en düşük 3000 TL iken en yüksek 5000 TL'dir. PTT Bank'ta ise 3600 TL'lik promosyon sabit şekilde ödeniyor.

Promosyonlar 7500 TL'ye Kadar Çıkmakta

Güncel promosyon ödemelerine bakıldığında 7500 TL'ye kadar ödeme sağlandığı görülüyor. Bankaların sunduğu bu fırsat dikkat çekmekte. Özel bankalar, kamu bankalarına göre emeklilere nakdi olarak daha fazla destek sunuyor. Sizler de bankalardan birini tercih edip başvuru sağlayarak promosyon ödemenizi alabilirsiniz. 3 yıl boyunca maaş hesabınız belirlenen bankada kalma kaydı ile bu paranın sizden geri alınmayacağı belirtiliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar