GÜNDEM

Emekli maaşlarını Denizbank üzerinden alanlar dikkat, Banka 100 bin TL borç, ihtiyaç için kredi verecek!

Emekli maaşlarını DenizBank üzerinden alan vatandaşları yeni bir kampanya açıklandı.

Emekli maaşlarını Denizbank üzerinden alanlar dikkat, Banka 100 bin TL borç, ihtiyaç için kredi verecek!

Emekli maaşınızı eğer Denizbank üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilir ve uygun faiz oranlarıyla birlikte bu bankadan 100000 TL kredi alabilirsiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden verilecek olan bu kredilerde şartları uygun olan tüm vatandaşlara, Denizbank, hızlı bir şekilde kredi ödemeleri vererek, uygun faizlerle işlem yapmaktadır.

Denizbank üzerinden emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için yapılan bu kampanyalarda uygun faizlerle kredi kullanmak isteyen vatandaşların belirtilen politikalara uygun olarak kredi ödemeleri hesaplara yatırılmaktadır.

Acil ihtiyacınızın olması durumunda, işlemlerinizi yapabileceğiniz, Denizbank üzerinden kredi başvurusunu gerçekleştirecek olan tüm emeklilerin hakkı maaş hesapları, bu bankalar üzerinden olmaları durumunda yüksek limitli kredi onay alabilirler.

Denizbank, Emekli Kredisi Kampanyası

Denizbank üzerinden başlatılan Emekli Kredisi kampanyasında, maaşını bu bankaya taşımak isteyen vatandaşlar da katılabiliyor. En yakın DenizBank şubesine giderek emekli maaşınızı bankaya taşımak istiyorsanız, 100000 TL 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilir, diğer bankalardaki olan borçlarınızı kapatarak, tek bir yerde ödeme kolaylığı sağlayan borç kapatma kredisiyle birlikte ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Denizbank resmi internet sitesi üzerinden de yapılan bu duyuruda, emekli maaşını kendi bankasına taşıyan vatandaşları sadece ihtiyaç kredileri içinde ilk konut kredileri ve taşıt kredileriyle birlikte emekli promosyon ödemeleri de verilmektedir. Denizbank üzerinden yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanan vatandaşları ayrı zamanda bonus özellikli kredi kartı imkanı da sağlanmaktadır.

Denizbank üzerinden başlatılan bu kampanyalara katılarak, dilediğiniz zaman, ödemelerinizi alabileceğiniz ihtiyaç kredisi, sizlere hızlı bir şekilde verilecek bu onaylanan bu krediler hesaplarınıza yatırılarak kullandırılacaktır. 36 ay vadeli kredi kullanmak istiyorsanız, banka sizlere sadece 50000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi vermektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar