GÜNDEM

Emekli maaşlarını alan kişilere en düşük 3000 TL ödeme olacak! Bugün başladı!

Son duyurulan haber ile birlikte emeklilere 3 bin TL ve üzerindeki tutarlarda ek ödemeler gerçekleştirilecek.

Emekli maaşlarını alan kişilere en düşük 3000 TL ödeme olacak! Bugün başladı!

Son duyurulan haber ile birlikte emeklilere 3 bin TL ve üzerindeki tutarlarda ek ödemeler gerçekleştirilecek. Banka üzerinden emekli maaşını alan kişiler için söz konusu ek ödemeler yapılacak. Bankalardan ödemelerini alan emeklilere özel kampanya düzenleyen bankalarca 3 bin TL en düşük limit olarak ödeme kararı alındı. Banka şubesine gitmeye gerek kalmaksızın söz konusu ödemeler anında hesaplara yansıyacak. Birçok banka tarafından başlatılan kampanya ile birlikte ihtiyaç kredileri 36 ay süre ile verilecek.

Emeklilere 3000 TL Ödeme Yapılacak

Bankalardan kredi alıp almasına bakılmasızın emeklilere özel ek ödeme kredisi imkanı sunulacak. Bankalar üzerinden 3 bin TL ödeme için başvuruda bulunmayı düşünüyorsanız, bankadan emekli maaşınızı alma şartını sağlamalısınız. Bankalar aracılığı ile emekli maaşı alınmasıyla birlikte kredi notuna bakılmaya gerek duyulmaksızın söz konusu ödemeler yerine getirilecektir. Maaşınızı hangi banka aracılığı ile alıyorsanız, bankaya ait internet bankacılığı şubesine giriş yaptıktan sonra 3 bin TL ve üzerindeki kredi için başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Kamu Bankalarından Başvuru İmkanı Sunuluyor

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat bankası aracılığı ile 3 bin TL ödeme imkanından faydalanabilirsiniz. Söz konusu bankalardan emekli maaşını almakta olanlar için 3 bin TL ödemelerine hemen sonucu alabilmektedir. Bundan dolayı maaşınızı hangi bankadan alıyorsanız ilgili bankanın internet bankacılığına giriş yapmalı ve kredi başvurunuzu yerine getirmelisiniz. Kamu bankaları tarafından yapılan başvurulara özel sonucu anında vermektedir. Onaylar ise kredi notunuza göre yapılmaktadır. En az 3 bin TL olacak şekilde hesaplara yatırılarak ilk taksit ödemesi için ise 3 ay erteleme imkanı sunulacak. Krediyi ise 36 ay vadeye yayılacak şekilde ödemeleri gerçekleştirebileceksiniz.

Denizbank ile Diğer Özel Bankalar 3000 TL Ödeyecek

Emekli maaşını Denizban, ING, İş Bankası ve TEB gibi özel bankalardan alanlarda 3000 TL almaya hak kazanmaktadır. Aynı zamanda bankalar tarafından 3 bin TL üzerinde de kredi alınmasına yönelik bir imkan sağlanmaktadır. Özel banka bünyesinde emekli maaşı alınıyor ise mevcut bankanın kredisine başvuruda bulunulması gerekmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar