GÜNDEM

Emekli maaşlarına ödemeler başladı: Ziraat Bankası ilk kampanyayı duyurdu

Emekli maaş alan vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada uygun faizlerle kredi kullanacak olan kişilere yüksek limitli ihtiyaç kredileri verileceği açıklandı.

Emekli maaşlarına ödemeler başladı: Ziraat Bankası ilk kampanyayı duyurdu

Ziraat Bankası tarafından başlatılan emekli, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşları hızlı bir şekilde ödemeler verilecek.Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurularda başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşları emekli, ihtiyaç kredisi hızlı bir şekilde ödenmektedir.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabilir ve ihtiyaç kredinizi hesabınıza yatırarak kullanabilirsiniz. En yakın banka şubesine giderek de işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalar, maaş müşterisi olan tüm vatandaşlara düşük faiz oranları ile birlikte verilmektedir. 

Emekli olup, kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için başlatılan ihtiyaç kredisi ödemelerinde nakit kredi kullanacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler verilmektedir. Emekli maaşı hesabı üzerinden başvuru gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşların maaş müşterileri olmalarında alabilecekleri 100000 TL'ye kadar kredilerde 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturulur ve bu kredileri aylık olarak veya üç aylık olarak ödeyebilirsiniz. 

Ziraat Bankası Emekli Kredisi kampanyası detayları nelerdir?

Ziraat Bankası Emekli Kredisi kampanyasına katılarak başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde banka, sizleri aynı zamanda borç kapatma kredisi imkanı da sağlamaktadır. Ziraat Bankası Emekli kampanyasına katılacak olan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olmaları durumunda, işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalara katılarak uygun, Faizlerle kredi ödemeleri alabilmekte. 

Ziraat Bankası Emekli Kredisi başvurusu banka şubeleri üzerinden kimliğinizle birlikte yapılabildiği gibi aynı zamanda bankanın internet sitesi üzerinden ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de yapılabiliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar