GÜNDEM

Emekli maaşlarına 67.000 TL ödeme var! Bankalar açıkladı!

Son dakika haberine göre bankalardan emekli olan kişilere 67000 TL ödeme verildi!

Emekli maaşlarına 67.000 TL ödeme var! Bankalar açıkladı!

Emekli maaşlarına 67.000 TL ödeme var! Bankalar açıkladı! Kamu bankaları ödeyecek. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek nakit kullanabileceğiniz kampanyalar dahilinde sizlere, ödemeler verecek olan bankalar yayınlandı.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalarda 67.000 TL’ye kadar kredi kullanacak olan vatandaşlara bankalar 5 dakika içerisinde sonuç vereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek banka müşterisi olmanız durumunda 67.000 TL kredi ödemesine 24 ay vadeli olarak alabilirsiniz.

Emekli maaş alan vatandaşlar için başlatılan bu yeni kampanyalarda, emekli olan kişilere düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile kamu bankaları üzerinden alacağınız ihtiyaç kredilerinde banka müşterisi olan kişilerin 24 ay vadeli kredi borç kapatma kredisi olarak da verilmektedir. Emekli olan kişiler bu kampanyalara katılarak istedikleri zaman ihtiyaç kredisi kullanabilirler ve onaylanan kredileri, hesaplara yatırarak kullanabilmektedirler.

EMEKLİYE 67.000 TL NAKİT

Emekli maaş hesabınız üzerinden 67.000 TL’ye kadar başvurunuzu gerçekleştirerek 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi alabileceğiniz bu kampanyalardan faydalanmak isteyen kişilere 90 gün ertelemeli ihtiyaç kredisi aynı gün içinde ödenmektedir.

Emekli maaş hesabınız üzerinden 67.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek 3 ay ertelemeli olarak kredi kampanyasına katılabilmeniz için maaşınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden almanız isteniyor.

Emekli maaş hesabınız üzerinden sizler de 67.000 TL kredi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu size en yakın banka şubesi üzerinden kimliğinizle birlikte yapabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar