GÜNDEM

Emekli Maaşı Zamlanınca Promosyonlar da Arttı mı? Bankalar Emekliler Nisan Ayında Promsoyon Zammı Yapacak mı?

Emekli maaşlarındaki zamla beraber bankaların promosyon ödemeleri merak konusu haline geldi. Peki emeklilere ödenecek promosyon kaç TL artacak? Konuyla ilgili bankaların Nisan ayı promosyon kampanyaları inceleniyor

Emekli Maaşı Zamlanınca Promosyonlar da Arttı mı? Bankalar Emekliler Nisan Ayında Promsoyon Zammı Yapacak mı?

Bankalar, emekliler için promosyon ödemelerine ilişkin maaşa göre işlem sağlıyor. Yani emekli maaşınız hangi aralıkta ise ona göre promosyon ödemesi alıyorsunuz. Bu ay 5500 TL olan en düşük emekli maaşının 7500 TL'ye çıkması beklenmekte. Haliyle emekliler için önemli bir zam müjdesi yaşandı. Ancak bu durum promosyon ödemelerini nasıl etkileyecek? Promosyonlar da bir anda yükselecek mi?

Promosyona Ödemeleri Artacak mı?

Emeklilerin maaşı arttığı için promosyon ödemelerinde de bir artış meydana gelecek mi merak ediliyor. Şu an için konuyla ilgili bir güncelleme yapılmasa da Nisan ayında yeni bir düzenlemeye imza atılması muhtemel gözüküyor. Bir anda artan emekli maaşıyla birlikte Nisan ayında ilk zamlı maaşlar verilecek. Bununla birlikte bankaların da Nisan ayından itibaren promosyon ödemelerinde güncellemeye gidebileceği ifade edildi.

Yeni Emekli Maaşı Kafaları Karıştırdı

Öte yandan 3 ay kadar önce emekli maaşı zaten %30 zamlanmıştı. Şimdi en düşük emekli maaşında geçerli olmak üzere yeni bir zam daha yapıldı. Artık emekliler en düşülk 7500 TL alacakken bir yandan da bazı emeklilerin maaş oranları aynı yüzdelkte artmadı. Bazı emekliler ise hiç maaş zammı almadı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar