GÜNDEM

Emekli Maaşı ve Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek Belli Oldu mu? Bakanlıktan Ödeme Tarihi Açıklaması!

Emeklilere verilen ikramiye ve maaş ödemelerinde güncel detaylar paylaşıldı. Maaş ve ikramiye ne zaman ödenecek? Milyonlarca emekli 7500 TL maaşını hangi tarihte alacağını soruyor. Ramazan bayram ikramiyesi de zamlandı ve 2000 TL oldu. İşte bakanlık açıklaması...

Emekli Maaşı ve Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek Belli Oldu mu? Bakanlıktan Ödeme Tarihi Açıklaması!

Emekli maaşına yapılan zam sonrasında milyonlarca emekli en az 7500 TL maaş ödemesi alacak. Bununla birlikte ikramiyede de önemli bir atılım yapıldı. 1100 TL olan ikramiye tutarı 2000 TL'ye çıkartıldı. Bu gelişme sonrasında milyonlarca emeklinin ödemesinde artış olduğu görüldü. Peki emekliler iki zamlı ödemeyi ne zaman alacak?

Bakanlık Emekliye Zammı Böyle Duyurdu!

Bakanlıktan gelen açıklamada ise emekli zammına yönelik "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız tarafından emekliler hep önceliklerimiz arasında olmuştur. Bugün TBMM Genel Kurulu gündeminde yer alan çalışmamızla birlikte sosyal devlet anlayışıyla emeklilerimizi enflasyonun tahribatına karşı koruyacak iyileştirmeler yapmaya devam ediyoruz.” denilmişti.

Emekli İkramiye ve Maaş Ne Zaman Ödenecek?

Emeklilere yapılacak bayram ikramiyesi ödemesi Nisan 17'den itibaren hesaplara yatırılmaya başlanabilir. 6 güne kadar da ödenmesi bekleniyor. Öte yandan emekli maaşı ise tahsis numarasına bağlı olarak değişiyor. Emekli tahsis numaranızın son rakamı 4,6,8 ise her ayın 27'sinde maaşınızı alırsınız. Son rakamı 0 veya 2 olanlar ise ayın 28'sinde maaşlarını alır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar