GÜNDEM

Emekli Maaşı 3500 TL'den Yüksek Olanlar Dikkat! Milyonlarca Müşteriye Tek Seferde Ödenecek!

Emekli maaşı 3500 TL'yi geçenler bu haber size göre. Milyonlarca müşteriyi sevindirecek ödemeler için tek seferde hesaplara yatırılıyor. Şartları karşılıyorsanız bir saniye bile durmayın. İşte emekli ödemelerinde yeni fırsatlar...

Emekli Maaşı 3500 TL'den Yüksek Olanlar Dikkat! Milyonlarca Müşteriye Tek Seferde Ödenecek!

Milyonlarca emekli vatandaşı yakından ilgilendiren gelişmeyle birlikte bankanın yüksek ödemede bulunacağı öğrenildi. Eğer sizler de emekli promosyonunda detaylara erişmek istiyorsanız haberimizi okuyabilirsiniz. İş Bankası'nın maaş hesabı olan emeklilere ödediği paralarda limit arttı.

Maaşınıza Göre Rekor Ödeme!

Emekli maaşı 10 bin TL ve üzerinde olan emekliler 7500 TL promosyon ödemesi almaya hak kazanacak. Emekli maaşı 3500 TL üzerinde olanlar da rekor ödeme alıyor. Hal böyle iken emeklilere sunulan fırsattan sizler de yararlanabilirsiniz. Güncel olarak sunulan teklifleri sizler için inceledik. Resmi internet istesinde aşağıdaki liste yer almakta:

Emekli maaşınız 3500 TL'nin altında ise 4500 TL promosyon almaya hak kazanıyorsunuz
Emekli maaşınız 3500 - 7500 TL arasında ise 5250 TL promosyon alacaksınız.
Emekli maaşınız 7500 TL - 10.000 TL arasında ise 6750 TL promosyon alacaksınız.
Emekli maaşınız 10.000 TL ve üzerinde ise rekor ödeme olan 7500 TL'yi almaya hak kazanacaksınız.

İş Bankası Emekli Promosyon Başvurusu

İş Bankası emekli promosyon başvurusu İş Bankası mobil uygulaması üzerinden de yapılabilir. Bunun için öncelikle İş Bankası mobil uygulamasına giriş yapın. Menüden "Emekli Promosyonu Başvurusu" seçeneğini tıklayın. Başvuru formunu doldurun ve gerekli belgeleri yükleyin. Başvuru formunu onaylayın. İş Bankası yetkilileri başvurunuzu inceleyerek size geri dönüş yapacaktır.
Başvurunuzu tamamladıktan sonra, İş Bankası çalışanları size başvurunuzun sonucu ve promosyon tutarınız hakkında bilgi verecektir. Ancak, bazı durumlarda İş Bankası şubesine gitmeniz gerekebilir, bu nedenle başvuru süreci hakkında daha detaylı bilgi almak için İş Bankası müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar