GÜNDEM

Emekli Kişi Başı Ödemeler Yapılacak, Duyuru Yapıldı ve Başladı!

Emekli Kişi Başı Ödemeler Yapılacak, Duyuru Yapıldı ve Başladı!

Emekli Kişi Başı Ödemeler Yapılacak, Duyuru Yapıldı ve Başladı!

Acil nakit ihtiyacı olan emekliler için başlatılan yeni kampanyada uygun faiz oranları ile birlikte kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşları emekli maaşı hesapları üzerinden kredi ödemeleri gerçekleştirileceği açıklandı. Emekli olan vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda nakit kredi kullanacak olan tüm emeklilerin başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda işlemleri gerçekleştirilecek ve diledikleri zaman bu ödemelerden faydalanarak ihtiyaç kredisi kullanmalarına da olanak sağlanacaktır. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız sizler de Akbank tarafından başlatılan bu kampanyayı İstediğiniz zaman katılabilirsiniz.

Akbank emekli maaşı hesabı üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan tüm emeklilere uygun faizlerle kredi ödemeleri vereceğini açıkladı. emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz bu kredilerden yararlanmak istiyorsanız maaş müşterisi olarak hemen aynı gün içinde 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli kredi başvurusu 8000 TL'ye kadar da emekli promosyona başvurusu yapabilirsiniz. 100.000 TL emekli kredisi kullanacak olan tüm kişiler diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak için de akbank'ın başlatmış olduğu bu bireysel krediye katılabilir.

Akbank şubelerine giderek kolay bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz bu Kredi kampanyalarına katılmak isteyen tüm vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilir ve 100.000 TL kredi işlemleri gerçekleştirilmektedir. 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka şartlarına uygun olmanız durumunda hemen aynı gün içinde ödemeleri yapabilecek ve 100.000 TL krediyi hesabınıza yatırarak gelir belgesiz olarak kullanabileceksiniz. Akbank üzerinden daha önce kredi kullandıysanız ve düzenli ödemeler yapmış olmanız durumunda banka sizlere ihtiyaç kredisi başvurusu için internet bankacılığı uygulaması olan Akbank direkt uygulamasını önermektedir. Akbank direkt uygulaması üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız 7/24 hem bankacılık işlemlerinizi yapabilir hem de ihtiyaç kredisi başvurusu onay alması durumunda bu parayı kendi Akbank hesabınıza yatırabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar