GÜNDEM

Emekli İkramiye Ödemeleri Ne Zaman Ödenecek? EYT'liler de 2000 TL İkramiye Alacak!

Emekli bayramı ikramiye ödemeleri için tarih verildi mi? 2000 TL'ye çıkan bayram ikramiyesinin ne zaman ödeneceği soruluyor. Milyonlarca emekliye tek seferde ödeme yapılacak. İşte ödeme tarihleri...

Emekli İkramiye Ödemeleri Ne Zaman Ödenecek? EYT'liler de 2000 TL İkramiye Alacak!

EYT'liler de dahil olmak üzere tüm emekliler ne zaman bayram ikramiyesi alacak merak ediliyor. Konuyla ilgili gelen açıklama dikkat çekti. Emeklilere normal şartlarda 1100 TL ödenmekteydi. Ancak hükümet kanadından gelen hamle sonrasında milyonlarca emekli için yeni ödeme miktarı 2000 TL olarak duyuruldu.

İkramiye İçin Düzenleme Yapılıyor!

Emekli ikramiye ödemesi için düzenleme yapıldığı bilinmekte. Bunula birlikte AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan gelen açıklamada
"EYT'lilerden yıl sonuna kadar 2 milyon 250 bin kişi emekli olduğunu düşünürsek .5 milyon daha gelirse 15 milyon kişi 2 bin liralık bayram ikramiyelerinden faydalanmış olacaklar. Kamuoyunda soru işaretleri var. Kanun teklifi TBMM'de yasalaşıp Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren Türkiye'de 7500 liranın altında maaş olmayacak." ifadesine yer verildi.

Emekli İkramiyeleri Ne Zaman Ödenecek?

Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin ödeneceği tarih için 17 Nisan 2023 iddiası ortaya atıldı. Yüksek ihtimalle bu tarihe kadar ödemeler hesaplara aktarılacaktır. 21 Nisan'da Ramazan Bayramı'nın başlayacağı düşünülür ise birkaç gün içerisinde ikramiyelerin hesaplara yatırılması muhtemel.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar