DİZİ DÜNYASI

Emanet Dizisini İzleyenler Merak Ediyor

Emanet Dizisini İzleyenler Merak Ediyor

Emanet Dizisini İzleyenler Merak Ediyor

Kanal 7 ekranlarında izleyicileri ile buluşturulan emanet dizisinin yeni bölümü geçtiğimiz hafta gününde herkes tarafından izlenmeyi bekliyordu. Fakat Kanal 7 tarafından yapılan açıklamalar neticesinde yeni bölümlerin geçen hafta için yayında olamayacağı duyurulmuştu. Bu hafta için ise yine benzer durumlar yaşanıyor.

Kanal 7’nin sosyal medya platformunda gündemde büyük yer tutan e başrol oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan’ın da yer almış olduğu günlük yayınlanan emanet dizisine ne olduğunu izleyiciler çok merak ediyor. Bizi yayımlandığı ilk iki sezonunda Sıla Türkoğlu başrol oyuncusu alarak yer alıyordu ve Halil İbrahim Ceyhan ile birlikte başarılı bir çift olarak yollarına devam ediyorlardı.

Emanet Dizisi Final Mi Yaptı?

Emanet dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu 2. sezonda da dizinin çekimlerinde bulunmadı. Fakat yeni oyuncular ile dizi bir şekilde yoluna devam ediyordu ve dizi 3 sezonuna başladığında Halil İbrahim Ceyhan’ın sevenleri de projeye çok büyük desteklerini sunuyorlardı. Ünlü oyuncu son zamanlarda da sosyal medyada çok büyük bir şekilde ünlü olmasının altında yatan sebep ise hayranlarının çok güçlü destek olması gibi gözüküyor.

Kanal D ekranlarında 6 Mart ve 10 Mart tarihleri arasında Yeni haftanın emanet dizisi bölümlerinin olmayacağını duyurulması hakkında izleyenler üzülerek tepki verdi. Önceki zamanlardan bu yana dizinin yayınlanacak olan bölümleri çok önceden çekilir ve zaman içerisinde yayılarak bu bölümler yansıtılır emanet dizisi ise haftanın 5 günü boyunca kesintisiz olarak devam edilebilirdi. 6 Şubat 2023 pazartesi tarihinde Kahramanmaraş merkez üslü yaşanan deprem felaketinin ardından birçok ili de etkisini altına alınan büyük yıkımlar gerçekleşmişti.

Bu felaketten dolayı Türkiye’de yaz ilan edildi ve dizi çekimleri de durdu. Diğer diziler gibi emanet dizisinin de çekimleri durdu ancak emanet dizisi haftanın 5 günü yayınlanan bir dizi olduğundan dolayı stoklu bir şekilde dizinin çekildiği ve sonraki haftalarda yayımlandığı biliniyor. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan emanet dizisinin sıkı takipçileri ise dizinin yeni bölümlerini heyecan içerisinde bekliyor ancak kanal tarafından iki haftadır yapılan paylaşımlar neticesinde sürekli olarak ertelenen yeni bölüm de akıllarda soru işareti olarak kalmaya devam ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar