GÜNDEM

Elmalı Davası boyut değiştirdi Sevilay Yılman'dan Saadet Özkan öğretmene şok suçlama

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Saadet Özkan'ın başkanı olduğu Uluslararası Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin (UCİM) kurucu üyelerinden birinin istismar nedeniyle dernekle ilişiğinin kesilmesine rağmen hakkında suç duyurusunda bulunulmadığını iddia etti.

Elmalı Davası boyut değiştirdi Sevilay Yılman'dan Saadet Özkan öğretmene şok suçlama

Yazar Sevilay Yılman ile Uluslararası Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Başkanı Saadet Özkan fena kapıştı. Elmalı Davası'nda çocuklarını cinsel istismarla suçlanan anne ve üvey babanın mağdur olduğunun belgelerle ortaya çıktığını söyleyen Yılman, anne ve üvey babayı bu derneğin bilerek hedef gösterdiğini yazdı.

İşte o yazı:

Farkında olmadan arı kovanına yine çomağı soktum değerli okurlarım.

Konu aslında annesi ve üvey babası tarafından istismar edildiği iddia edilen iki küçük çocuğun olduğu Antalya/Elmalı Davası idi.

Herkes gibi tüylerim diken diken okudum istismar ettiği iddia edilen anne Merve Akman ve üvey baba Rahmi Akman'ın tahliye edildiği haberlerini.

Ama tabii gazetecilik sorumluluğum vardı ve sıradan bir yurttaş gibi tepki gösterip geçemezdim konuyu ve bu yüzden de söz konusu davayla ilgili tüm hikayeyi öğrenmek için işin peşine düştüm.

Ve devletin resmi kayıtlarına geçmiş tüm belge, bilgi, kayıt ve kanıtları edindim.

Tabii oturup satır satır okuduktan sonra da gördüm ki ortada korkunç bir yalan, yanlış var!

Ve işin acı tarafı şu ki; Bu yalan üzerinden masum insanlar göz göre göre resmen linç ediliyor.

Uzatmayayım…

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar