GÜNDEM

Elektrik Faturası Aboneleri İçin Önemli Duyuru! Toplamda 150 TL Chip Para Hesabınızda!

Elektrik faturası aboneliğine sahip olanlar için yapılan duyuru büyük ses getirdi. Vereceğiniz otomatik ödeme talimatları ile bonus puanları harcamalarınızda kullanabilirsiniz. 150 TL chip para şimdiden hesaplarda! İşte kampanyaya katılım şartları ve başvuru yöntemleri...

Elektrik Faturası Aboneleri İçin Önemli Duyuru! Toplamda 150 TL Chip Para Hesabınızda!

Elektrik faturası abonelerine yapılan bu duyuru ile birlikte chip para müjdesi verildi. Öyle ki otomatik fatura talimatı gerçekleştiren müşteriler, bankadan önemli oranda chip para alabiliyor. Bu sayede ödemelerinizde indirim kazanabilirsiniz. Akbank Axess üyesi müşteriler için yapılan duyuruda hangi faturaların kampanya dahilinde olduğu belirlendi.

Kampanya İçin Akbank Axess'ten Açıklama!

Akbank'ın resmi duyurusunda evine Enerjisa elektrik faturası gelenler için önemli bir kampanya yapıldı. Ancak ek fatura talimatları ile de yüksek bonus almak mümkün hale geldi. Bankanın duyurusu aşağıdaki gibidir:
"Şubat ayında vereceğiniz Enerjisa fatura talimatınız için, FATURAC yazıp 4566’ya gönderin. Kampanya katılımınız alındıktan sonra fatura talimatı için 25 TL chip-para fırsatından yararlanın.

Üstelik vereceğiniz ek fatura talimatları ile daha fazla chip-para kazanabilirsiniz. 1 veya 2 yeni fatura için 25 TL, 3 veya 4 yeni fatura için 75 TL, 5 veya daha fazla yeni fatura için 150 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayın!"

SMS veya Mobil Uygulama ile Katılabilirsiniz!

Otomatik fatura ödeme talimatına yönelik kampanyaya katılmak isterseniz SMS veya mobil uygulama kullanmanız tavsiye ediliyor. Bu nedenle kampanyada FATURAC yazıp 4566 SMS gönderilmesi ya da Akbank mobil uygulamasından Kampanyaya Katıl butonuna basmanız istenmekte. Üstelik bu işlemi 28 Şubat 2023'e kadar gerçekleştirmelisiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar