GÜNDEM

Ekrem Dumanlı'nın kaçmasını sağlayan Türk vekil kim?

Eski Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı nasıl kaçtı? Dumanlı'nın Türkiye’den yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmasını sağlayan Türk vekil kim?

Ekrem Dumanlı'nın kaçmasını sağlayan Türk vekil kim?

FETÖ'den hakkında yakalama kararı bulunan ve ABD'de görüntülenen Ekrem Dumanlı’nın kaçışıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Eski Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın Türkiye’den yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmasından bir süre sonra Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki Almanya Büyükelçiliğiyle temasa geçerek sığınma hakkı elde etmeye çalıştığı ancak buna olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

TÜRK KÖKENLİ ALMAN SİYASETÇİ ARACI OLDU

Dumanlı için, Türkiye kökenli üst düzey bir Alman siyasetçinin de devreye girdiği ve Alman makamlarından ricacı olduğu ancak bu girişimlerin de netice vermediği ifade edildi.

cem özdmeir

YARDIM EDEN VEKİL ÖZDEMİR Mİ?

Ekrem Dumanlı için aracı olan vekilin Cem Özdemir olduğu iddia edildi.

ANCAK İLTİCA BAŞVURUSUNA OLUMLU YANIT ALAMADI

ekrem dumanlı

Almanya’nın Sofya Büyükelçiliği yetkilileri, uluslararası hukuk ve ulusal mevzuat uyarınca, büyükelçilik tarafından Dumanlı’ya burada “diplomatik sığınma” imkanı verilmesinin söz konusu olamayacağını, iltica başvurusunu ancak Almanya’da yapabileceğini aktardı.

SCHENGEN VİZESİYLE AVRUPA'DA YOLCULUĞUNA DEVAM EDİYOR

Dumanlı’nın pasaportunda Fransa tarafından verilmiş Schengen vizesi bulunduğu ve bu vizeyle Avrupa’da yolculuğuna devam ettiği öğrenildi.

ZEKERİYA ÖZ VE CELAL KARA

İki firari savcı da Avrupa'da kendilerine saklanacak delik buldular. Zekeriya Öz ve Kara en son Almanya'da görüldüler.

ekrem dumanlı

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar