TV HABER

Ekranda koz paylaşacak bir ring ortaya çıktı

“Survivor”da neredeyse üstüne bahse girdiğimiz abartılı kavgalara hiç gerek kalmadı, çünkü artık ortaya gerçek bir ring kuruldu..

Ekranda koz paylaşacak bir ring ortaya çıktı

Posta yazarı Mesut Yar, Tv8'in yeni yarışması "Box'un Yıldızları"nın ekranda uzun soluklu bir yarışma olacağını öne sürdü.

Mesut Yar bugünkü köşesinde "Survivor'da neredeyse üstüne bahse girdiğimiz abartılı kavgalara hiç gerek kalmadı. Adada kozlarını paylaşamayan, paylaşamayacak kim varsa hepsini bir sonraki sezonda ringde görmek isteriz" dedi.

Mesut Yar, ayrıca Acun Ilıcalı'nın yeni transferi Dilara Gönder'e de övgüler dizdi.

İşte Mesut Yar'ın köşesinden bir bölüm:

Koz paylaşacak ring çıktı

Ve benim yılın işi olarak değerlendirebileceğim “Boxun Yıldızları” yakında TV8 ekranında olacak. Acun Ilıcalı daha önce açıkladığımız sunuculara bir de Dilara Gönder’i eklemiş...

Dilara Gönder, spor ekranının en rağbet edilen yüzlerinden biriydi. Ona bu yeni işle yepyeni bir ufuk açılacağını düşünüyorum...

Bu arada “Survivor”da neredeyse üstüne bahse girdiğimiz abartılı kavgalara hiç gerek kalmadı. Adada kozlarını paylaşamayan, paylaşamayacak kim varsa hepsini bir sonraki sezonda ringde görmek isteriz. Çünkü Acun Ilıcalı’nın bu yeni işi bir sezon değil birkaç sezon toz kaldırır!

Mesut Yar'ın yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar