GÜNDEM

Ekonomi gazetecilerine dijital eğitim verilecek

Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin Yeni Medya eğitimleri kapsamında 10 adet eğitim gerçekleştiriliyor.

Ekonomi gazetecilerine dijital eğitim verilecek

Netmarble Türkiye, Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin Yeni Medya eğitimleri kapsamında 10 adet eğitim gerçekleştirecek.

Bu eğitimlerde medya mensuplarına  dijital dönüşüm, influencer marketing, dijital dünyada reklam, içerik üretme, kullanıcı deneyimi, oyun ve e-spor gibi dijital dünyanın birçok alanına ilişkin gelişmelerin aktarılması amaçlanıyor.

Dijital oyunların dünyada ve Türkiye’de insanların artık gündelik yaşamlarının önemli bir parçası haline geldiğine ve Türkiye’de 30 milyonun üzerinde kişinin oyun oynadığına dikkat çekiliyor.

Eğitim sonunda, editörlerin oyun sektörüyle ilgili ortaya çıkan haberleri doğru okuması için ihtiyaçları olan bilgi birikimini sağlamak hedefleniyor. Bu doğrultuda EGD yönetimi ile birlikte bir eğitim takvimi oluşturuldu. 10 Ekim’de başlayacak olan eğitimler 5 hafta boyunca sürecek.

 

 

Netmarble EMEA Genel Müdürü Barış Özistek, “EGD Başkanı Celal Toprak’ın değerli katkıları ve vizyoner yönlendirmeleri sonucunda 10 eğitim başlığına ulaşan eğitim projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Netmarble Türkiye olarak, EGD ile bu eğitim programının tamamlanmasıyla birlikte dijital dünya konusunda gazeteci dostlarımızın bilgi ve birikiminin artacağına inanıyorum” dedi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar