TELEVİZYON

EGO Ve Yürek Çıkmazı Dizlerinde Değişiklikler Yapılıyor

Şu ana kadar toplamda 13 bölümünün yayınlanmış olduğu ve TRT 1 ekranlarında Salı akşamları izleyicileri ile buluşturulan yürek çıkmazı dizisinin bölümü çok iyi reytingler aldı

EGO Ve Yürek Çıkmazı Dizlerinde Değişiklikler Yapılıyor

Türkiye’nin sıkı bir şekilde takip edilen kanalları arasında yerini alan TRT 1 ekranlarında her hafta Salı akşamı takipçileri ile bir araya getirilen yürek çıkmazı isimli projenin ilk sezonu çok başarılı bir şekilde çıkış yaparak devam ediyor. Yürek çıkması isimli Bu projede er alan başrol oyuncuları arasında İrem Helvacıoğlu ile birlikte Alp Navruz başarılı bir şekilde rol alıyorlar.

Şu ana kadar toplamda 13 bölümünün yayınlanmış olduğu ve TRT 1 ekranlarında Salı akşamları izleyicileri ile buluşturulan yürek çıkmazı dizisinin bölümü çok iyi reytingler aldı. Bu başarının arkasında da rolünü çok iyi yapan ünlü oyuncular yer alıyor. TRT 1’in başarılı dizilerinden biri olan yürek çıkmazı dizisinde Ayça Bingöl Mesut Akusta ve Mehmet Aslantuğ gibi ürünleri isimler başrolü paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda genç oyuncuların bulunması da Yürek Çıkmazı dizisine olan ilgiyi arttırıyor.

 Yürek Çıkması Dizisi 2 Haftadır Deprem Nedeniyle Yayımlanmıyor

 6 Şubat 2023 tarihlerinde art ardına gerçekleşen iki büyük deprem neticesi ile birçok dizi ara vermek durumunda kaldı. TRT 1 ekranlarında salı akşamları izleyicileri ile buluşturulan yürek çıkması dizisi de 2 haftadır takipçileri ile buluşamıyor ve dizinin tekrardan çekimleri ve takipçileriyle buluşacağı tarih henüz belli olmadı. Fakat dizi ekibinden gelen bilgiler doğrultusunda yapım ekibinin değişiklik yaşayacağı bilgisine ulaşıldı.

Yürek Çıkması dizisi yayınlandığı ilk bölümden itibaren başarılı bir şekilde devam ederken dizi ekip yönetmeninin projeden ayrıldığı ortaya çıkmış durumda gözüküyor. Basına sızan bilgiler neticesinde başarılı bir yönetmen olan Serdar gözenekli artık yürek çıkmaz dizisinde bulunmayacak. Ünlü yönetmenin ise diziden sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığı bilgisini yanı sıra tecrübeli yönetmenin yerine yeni yönetmen Bahadır İnce geçecek.

Bu şekilde bir yönetmen değişikliğinin yaşandığı TRT 1’de yine aynı şekilde FOX TV’de de 5 Şubat akşamı başlayan EGO isimli projede de aynı şekilde yönetmen değişikliği yaşanacağı yönünde haberler ulaşıldı. EGO dizisinde de yine yürek çıkması dizisinde olduğu gibi yaşanacak olan bir yönetmen değişikliği dizinin gidişatını nasıl etkileyeceği akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar