GÜNDEM

Ege Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım Şartları ve Kontenjanı Açıklandı!

Ege Üniversitesi'nin sözleşmeli bilişim personeli için alım yapacağı öğrenildi. Duyuruda yazılı ve sözlü sınav şeklinde alımların yapılacağı da yazmakta. Kontenjan sınırlamasının yanı sıra alım şartlarına da yer verdik.

Ege Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım Şartları ve Kontenjanı  Açıklandı!

Ege Üniversitesi'nin sözleşmeli bilişim personeli alımlarına ilişkin attığı adım dikkat çekti. Yazılım ve donanım alanında duyulan ihtiyaçtan ötürü bilişm personeli alımı gerçekleştirilecek. İlan gov tr sitesi üzerinden gerekli detaylar paylaşıldı.

Genel Başvuru Şartları Neler?

8 sözleşmeli bilişim personeli alımı için genel başvuru şartları duyuruldu. Ege Üniversitesi'nde çalışmak istiyorsanız bu şartlara dikkat etmelisiniz:

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,
KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış veya kamu haklarından mahrum bulunmamış olmak.
İlan edilen tüm pozisyonlar için ilan başvuru tarihinin ilk günü itibariyle 40 (kırk) yaşını doldurmamış olmak (13.03.1983 ve sonrası doğumlular başvuru yapabilecektir.

Yukarıda yer alan şartlar genel başvuru şartları olmakla birlikte tamamını kapsamamaktadır. Daha kapsamlı bilgi alabilmek adına internet sitesini ziyaret etmeniz doğru olacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar