GÜNDEM

Efsane spor spikeri Hüseyin Başaran vefat etti

1984 yılında TRT'de spor spikeri olarak çalışmaya başlayan ve spor severlerin hafızalarında yer eden emekli spiker Hüseyin Başaran vefat etti.

Efsane spor spikeri Hüseyin Başaran vefat etti
Spikerlik görevini uzun yıllar sürdüren Başaran, emekli olduktan sonra karaciğer nakli olmuştu. Tedavi sonrasında rahatsızlığı tekrarlayan Hüseyin Başaran Ankara'da hayata gözlerini yumdu.

Hüseyin Başaran'ın cenazesi, yarın Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek


Başaran'ın vefatının ardından, meslektaşı Ersin Düzen, bu tweet'le üzüntüsünü dile getirdi.

"Çocukluğumda, TRT'de sesini dinleyerek futbolu sevmeme vesile olan efsane spikerlerimizden Hüseyin Başaran'ı kaybettik. Mekanı cennet olsun".
email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!
ÇOK OKUNANLAR
Close menu