KAZANDI

Ediz Hun Kazandı

Türk Sineması'nın unutulmaz isimlerinden Ediz Hun'un hayatını konu alan kitabı "Film Gibi Geçti"nin imza günü Suadiye'de yapıldı. İmzanın ardından açıklama yapan Ediz Hun: "İnsanlığı ve bütün dünyayı kucaklıyorum. Çünkü sevgi, yaşamın amacıdır. Başta insan olmak üzere tüm canlıların özü Yaradan'ın kendisidir. Sevgi her şeyin üstündedir. Birbirimizi seversek mutlu oluruz. Sevmezsek kaybederiz..."  İmza gününde topluma yönelik verdiği bu güzel mesajıyla sitemizin "kazandı" köşesinde yer aldı.

Ediz Hun Kazandı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ediz Hun: "Hayatım gerçekten 'film gibi geçti' diyebilirim. Hala da geçmeye devam ediyor. Elbette her film gibi bu film de bir gün bitecek." dedi. Türk Sineması'nın efsane oyuncusu Ediz Hun'un hayatını konu alan kitabı "Film Gibi Geçti"nin imza günü Suadiye'de yapıldı.

İmzanın ardından açıklama yapan Ediz Hun, kitapta doğumundan günümüze kadar olan yolculuğunu anlattığını belirterek:

"Keyifli ve ilgi çekici bir otobiyografik kitap diyebilirim. Hayatımla ilgili bütün gerçekleri anlatan bir kitap. Hatta kitabın ismi de hayat hikayemi en doğru şekliyle anlatıyor. Hayatım gerçekten 'film gibi geçti' diyebilirim. Hala da geçmeye devam ediyor. Elbette her film gibi bu film de bir gün bitecek." diye konuştu.

"Tüm canlıların özü Yaradan'ın kendisidir." Hun, hayatta önemli olanın sevgi ve saygıyla yaşamak olduğuna değinerek, şöyle devam etti:

"Ben olduğum gibi bir insanım. İnsanlığı ve bütün dünyayı kucaklıyorum. Çünkü sevgi, yaşamın amacıdır. Başta insan olmak üzere tüm canlıların özü Yaradanın kendisidir. Sevgi her şeyin üstündedir. Birbirimizi seversek mutlu oluruz. Sevmezsek kaybederiz. Ben de bugün burada ne kadar sevildiğimi bir kez daha gördüm. Beni sevenlerle bir araya gelmeye devam edeceğim. Hatta hayatımla ilgili bir film çekiliyor. Bir kısmı çekildi, çekilmeye de devam edecek. Otobiyografi tarzında olacak, herhalde en kısa zamanda çıkacak.  İmza gününde topluma yönelik verdiği bu güzel mesajıyla sitemizin "kazandı" köşesinde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar