TELEVİZYON

Ece Üner'le Susma'da reyting kriz çıkardı! Yollar ayrıldı!

Kanal D Ana Haber'i sunduktan sonra Ece Üner ile Susma programını sunmaya başlayan Ece Üner'in reytinglerde hüsrana uğraması kriz çıkardı.

Ece Üner'le Susma'da reyting kriz çıkardı! Yollar ayrıldı!

Deneyimli sunucu Ece Üner'in sunuculuğunu üstlendiği Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile Susma programında işler yolunda gitmiyor.

Haber İskelesi’nde yer alan habere göre; Show TV Ana Haber sunuculuğunu bıraktıktan sonra yeni programında birçok krizi yaşayan deneyimli sunucu reytinglerde beklenen başarıyı bir türlü yakalayamadı. Kanal D yönetimi de radikal bir karar alarak faturayı programın yapımcısı Bloom Medya’ya kesti.

Başarısızlığın faturası yapım şirketine kesildi

Ece Üner‘in Kanal D ekranlarındaki başarısızlığının yapımcısı Bloom Medya bünyesinde oluşturulan ekipten kaynaklandığı iddia ediliyordu. Bu iddialar karşısında Kanal D yönetimi de, Ece Üner ile Susma’nın yapımcısı Bloom Medya ile yolları ayırarak programı PH Yapım'a verdi.

Ece Üner ile Susma bundan böyle PH Yapım bünyesinde yayın hayatına devam edecek. PH Yapım aynı zamanda, Kanal D'de yayınlanan Hakan Ural ile Nur Tuğba Algül Namlı’nın sunduğu ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının da yapımcısı.

 Show TV‘de uzun yıllar oturduğu ana haber koltuğunu bırakarak gündüz kuşağı sunuculuğuna soyunan başarılı spiker Ece Üner‘in yeni yapım firması ile başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar