TELEVİZYON

Ece Üner olmayınca Deniz Bayramoğlu'nun hali!

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, canlı yayın telaşı nedeni ile yemek yiyemeyen ve reklam arasında sandviçle geçiştiren Deniz Bayramoğlu'nun o anını yakalayıp eşi Ece Güner'e göndermiş. Selvi bir de fotoğrafa not düşmüş: “Sen olmayınca Deniz ne hallerde” 

Ece Üner olmayınca Deniz Bayramoğlu'nun hali!

Abdülkadir Selvi, Deniz Bayramoğlu'nun reklam arasındaki yemek yeme anını yakaladı ve "Ece Üner olmayınca Deniz Bayramoğlu'nun hali" diyerek köşesinde yayınladı.

"Kadınlar olmasa halimiz nice olur..." diyen Selvi, Deniz Bayramoğlu'nun Barış Pınarı harekâtında Suriye sınırında güneş altında günlerce yayın yaptığını da hatırlattı.

ECE ÜNER OLMAYINCA DENİZ BAYRAMOĞLU’NUN HALİ


TEZKERE görüşmelerini CNN Türk ekranlarında Deniz Bayramoğlu ve Dicle Canova ile birlikte yorumladık. Meclis’in yemekleri meşhurdur ama Deniz Bayramoğlu, canlı yayın telaşı yüzünden yemek yiyecek vakit bulamayınca reklam arasında sandviçle geçiştirdi. Deniz Bayramoğlu’nun eşi Show TV’de ana haber bültenini sunan ünlü spikerimiz Ece Üner. Ben Deniz’i böyle yakalayınca fotoğrafını çekip Ece’ye gönderdim. Altına da “Sen olmayınca Deniz ne hallerde” notunu düşerek.

Evet, kadınlar olmasa halimiz nice olur...

Deniz Bayramoğlu, Barış Pınarı harekâtında Suriye sınırında güneş altında günlerce yayın yaparak meslek aşkını ortaya koymuştu.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar