TELEVİZYON

Ece Üner 41 saniyede milyonların duygularına tercüman oldu

Suriye'nin İdlib kentinde Esad rejiminin hava saldırısında 33 askerimiz şehit düştü. Show TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner de bu konuda sarf ettiği sözlerle milyonların hislerine tercüman oldu. Üner'in açıklaması sosyal medyada da çok konuşuldu.

Suriye'nin İdlib kentinde Esad rejiminin hava saldırısında 33 askerimizi şehit verdik.  Show TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner de şehit olan 33 askerimizin haberini sunarken sarf ettiği sözlerle milyonları duygulandırdı.

"UNUTANIN VİCDANI KURUSUN"

Haber bülteninin açılışında konuşan Ece Üner, "Biz süslenip püslenip çıkıp, bir solukta sunuyoruz bu haberleri de o canlar, o canların anaları, babaları, çocukları, sevgilileri, eşleri, aşkları, hayalleri, umutları, hikayeleri ne oluyor, nereye gidiyor? 'Başımız sağolsun' deyip kamera açısını değiştirip başka habere geçince bitiyor mu, bitecek mi? Vatan sağolsun. Elbette vatan sağolsun da vatan dediğin kaybettiğimiz o evlatlarımız değil mi? İnsanın ne nefesi, ne göğüs kafesi yetiyor böylesi şiddetli bir acıyı telaffuz etmeye. Bu defa unutanın hakikaten vicdanı kurusun" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar