TELEVİZYON

Ece Erken 'Söylemezsem Olmaz'dan istifa etti!

Benan Mahmutyazıcıoğlu, dün evinin önündeki arabalara zarar veren bir kadının videosunu paylaştı ve Görüntülerdeki kişinin avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun sevgilisi Ece Erken olduğunu ima etti. Bu görüntülerin yayınlanmasının ardından açıklama yapan Erken flaş bir hamlede bulundu ve Söylemezsem Olmaz programından istifa ettiğini açıkladı.

Beyaz TV’de ekrana gelen “Söylemezsem Olmaz” programının sunucusu Ece Erken, programa devam edemeyeceğini, kimsenin kendisini istifaya zorlamadığını belirtti ve istifa etti.

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığını geçtiğimiz günlerde canlı yayında itiraf etmişti. Mahmutyazıcıoğlu'nun boşanma aşamasındaki eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu da dün Instagram hesabında, evinin önünde duran arabaların dikiz aynalarını kıran sarışın bir kadının güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini paylaştı.

Videoya düştüğü notla o kadının Ece Erken olduğunu ima eden Mahmutyazıcıoğlu, “Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları" dedi. Benan Mahmutyazıcıoğlu, bu görüntülerle mahkemeye başvurup Ece Erken hakkında koruma kararı aldırdığını da açıkladı.

Yaşananların ardından Erken, sunucusu olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programının bu sabahki canlı yayınında istifa ettiğini duyurdu.

"İSTİFA ETMEM İSTENMEDİ"

Erken, "Gerçeklerin ortaya çıkacağını da biliyorum. Hiç lafı uzatmayacağım. İstifa etmem istenmedi. Onu da söylersiniz ya... Gerçekten tatile ihtiyacım var. Gerçekten yoruldum. Çünkü ben bir mücadelenin içinde değildim. Mücadelenin içerisinde bir şeyi bozmaya çalışan üçüncü şahıslar olur. Ben hiçbir zaman üçüncü şahıs olmadım. o yüzden de her şeyin arkasında Şafak Bey zaten. Şafak Bey gereken açıklamayı yaptıktan sonra da bana söz söylemek düşmez. Hepinize çok teşekkür etmek istiyorum." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar