GÜNDEM

E-devlet Üzerinden Başvuranlara 2.750 TL Ödenecek

Aile Bakanlığı tarafından yapılan yardımlara gün geçtikçe bir yenisi daha ekleniyor.

E-devlet Üzerinden Başvuranlara 2.750 TL Ödenecek

Aile Bakanlığı tarafından yapılan yardımlara gün geçtikçe bir yenisi daha ekleniyor. Son olarak bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurulara göre aylık olarak 2750 TL tutarında belli şartları sağlayan vatandaşların hesabına aktarılacak. Bu yardımdan faydalanmak için ise e-devlet üzerinden T.C. kimlik numaraları ile birlikte başvuru yapmak gerekiyor.

Devlet ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara yönelik her geçen gün bir yardımı daha hizmete sunuyor. Buna göre çalışmayan kadınlara yönelik olarak yapılacak yardım Bir hayli vatandaşları sevindireceğe benziyor.

 Çalışmayan Kadınlara Devlet Müjde Verdi

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan aynı zamanda çalışmayan kadınlara yönelik olarak yardım paketi duyuruldu. Buna göre başvuru yapan ve belirli şartlara haiz olan vatandaşlara yönelik aylık olarak 2750 TL tutarında nakit ödeme hesaplarına aktarılacak. Son yıllarda ekonomik krizin Bir hayli seviyelerde artması neticesinde alım gücü de çok fazla düşmüş durumda. Aile ve Sosyal hizmetler bakanlığı ise bu sefer çalışmayan kadınlara yönelik olarak destek paketi sunuyor.

Nakit paraya ihtiyacı olan kadınlara yönelik olarak sağlanan bu paket neticesinde belirli şartlar aranıyor. Belirtilen şartlara haiz olan kadınların ise devlet üzerinden T.C. kimlik numaraları ile başvuruda yapması bekleniyor. Aile ve Sosyal hizmetler bakanlığı çalışmayan anne ya da ev hanımı olan vatandaşlara yönelik 2750 TL tutarından akdi yardımı hesaplara yatıracak.

 Bunun için ise herhangi bir geliri olmaması ya da hane de kişi başına düşen gelir asgari ücretin üçte birinden az tutarda ise başvuru yaparak bu yardımdan faydalanmak mümkün hale gelebiliyor. Aile ve Sosyal hizmetler bakanlığı tarafından sağlanan 2750 TL tutarındaki aylık ise 1 yıl boyunca devam edecek ve bu şartlar ise aile ve Sosyal hizmetler bakanlığı tarafından paylaşılmış durumda. Bunun için belirli şartları taşıyan bayanların e-devlet sitesi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak formu doldurmaları ve başvuru yapmaları gerekiyor. Kişinin e-devlet şifresi yok ise sosyal yardımlaşmaya direkt başvuru yaparak müracaatta da bulunabilmek mümkün hale geliyor

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum