GÜNDEM

Duymayan Kalmasın! Bu Banka 80 bin TL İhtiyaç Kredisi Veriyor!

Bankadan gelen kredi haberi herkesi sevindirdi. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken Şekerbank, ihtiyaç kredisi kapsamında elinden gelenin en iyisini yapıyor. İşte 80 bin TL'lik acil nakit ihtiyacına hızlı çözüm ve kredi başvuru şartları...

Duymayan Kalmasın! Bu Banka 80 bin TL İhtiyaç Kredisi Veriyor!

İhtiyaç kredisi kapsamında pek çok bankanın kredi teklifleri mevcuttur. Öte yandan bazı bankalar ise hem düşük faizli hem yüksek miktarda kredi vererek müşterilerinin dikkatini çekmekte. Hal böyle olunca kredi kampanyaları bakımından bizleri neler beklemekte? Şekerbank'tan gelen haber sevindirdi.

Şekerbank İhtiyaç Kredisi Verecek!

Acil nakite sıkışanlar için çözümler sunan Şekerbank, bu doğrultuda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Öyle ki Mart ayının faiz oranları da belli oldu. 80 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için harekete geçti. Kredi faiz oranlarından vade sayısına kadar pek çok detay haberimizde yerini alacak.

Vade Sayısı Krediye Göre Değişiyor!

Şekerbank'ın resmi açıklaması doğrultusunda vade sayısının kredi miktarı ile ilişkili olduğu doğrulandı. Bankanın internet sitesinde yer alan:
“Ana para bakiyeleri toplamının 50.000 TL'ye kadar olması durumunda vadesi en fazla 36 ay, 50.000 TL üzerinde ve 100.000 TL altında olması durumunda yeni açılacak kredinizin vadesi en fazla 24 ay ve ana para bakiye toplamının 100.000 TL üzerinde olması durumunda vadesi en fazla 12 ay olabilecektir. “ ifadesi ise yeterli bulundu.

Şekerbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Şekerbank üzerinden ihtiyaç kredisi çekme planınız var ise, bankanın mobil uygulaması aracılığıyla kısa süre içerisinde başvurunuzu tamamlamanız mümkün. Gerekli şartları karşılayanlar, hızlı şekilde kredilerini alabilecektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar