ALKIŞ

Duygu Gecü Yüzseven Alkış

Gazeteci Duygu Gecü Yüzseven'in derleyip anlattığı "Hangi Batı" serisinin ilk videosu ‘Çikolata Eller’ kısa sürede 10 milyon kişi tarafından izlendi. Batı'nın karanlık tarafını gün yüzüne çıkaran Duygu Gecü, özgün anlatımı ve metniyle kısa sürede büyük beğeni topladı. Her bölümüne yüzlerce beğeni ve yorum gelen serinin yeni bölümlerini izleyenler merakla bekliyor. Farkındalık oluşturan bu anlamlı projesinden dolayı Gazeteci Duygu Gecü Yüzseven sitemizin "Alkış" köşesinde yer aldı.

Duygu Gecü Yüzseven Alkış

Belçika'nın Kongo'yu işgalini ele alan ilk video hakkında konuşan Duygu Gecü Yüzseven, “Tarihin tozlu sayfalarında unutulan ya da unutulmak istenen bu olayların günümüzde de farklı boyutlarda tekrar karşımıza çıktığını söylemek yanlış olmaz.” ifadelerini kullandı.

Geco Holding bünyesinde yer alan Geco Medya'da seçim süreci boyunca Kararsız Seçmen programını hazırlayıp sunan Gazeteci Duygu Gecü Yüzseven, bu kez Batı'nın tarihteki karanlık tarafını gün yüzüne çıkaran konseptiyle izleyenlerin beğenisini topladı.

“10 MİLYON KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ”

Yeni yayınlanmaya başlanan “Hangi Batı” serisinde ülkelerin unutulmuş, az bilinen olaylarını farklı bir bakış açısıyla sunduklarını aktaran Duygu Gecü Yüzseven, “İlk bölümde, Belçika'nın Kongo'yu işgalini anlattığımız 'Çikolata eller' videosu 10 milyon kişi tarafından izlendi. Bu kadar kısa zamanda bu kadar yüksek bir izlenme oranını yakalamak bizleri çok mutlu etti. Tarihin tozlu sayfalarında unutulan ya da unutulmak istenen bu olayların günümüzde de farklı boyutlarda tekrar karşımıza çıktığını söylemek yanlış olmaz.” İfadelerini kullandı.

“BEN ELLERİ EN KİRLİ OLANDAN BAŞLAMAK İSTİYORUM”

Benzer olayların sadece batı dünyasında değil doğuda da yaşandığını hatırlatan Gazeteci Duygu Gecü Yüzseven "Bir başka bölümümüzde, son dönemde göçmenlerle gündeme gelen Fransa'yı da gündemimize aldık. Fransa’nın Cezayir'e uyguladığı sömürü faaliyetlerini irdeledik. Batı'yı kötü göstermek, Doğu'nun elleri çok temiz demek anlamına gelmiyor. Fakat ben elleri en kirli olandan başlamak istiyorum. Elleri en kirliyken temiz olduğu iddiasında bulunan Batı'dan... Mesela Fransa, daha 30 yıl geçmedi 1 milyon insanın kanına gireli." ifadelerini kullanarak serinin içeriği hakkında da bilgi verdi. Duygu Gecü, “Hangi Batı” serisinden sonra “Hangi Doğu” adıyla yeni bir serinin de gelebileceğinin sinyallerini verdi.

Her bölümüne yüzlerce beğeni ve yorum gelen serinin yeni bölümlerini izleyenler merakla bekliyor. Farkındalık oluşturan bu anlamlı projesinden dolayı Gazeteci Duygu Gecü Yüzseven sitemizin "Alkış" köşesinde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar