GÜNDEM

Düşük Gelirli Vatandaşların Hesabına 500 TL Yatırıldı! Toplamda 1500 TL Destek Parası Sizi Bekliyor!

Belediyeden gelen son açıklamada 500 TL'lik ödemenin hesaba yatırıldığı belirtildi. Kış desteği adı altında verilen bu yardımın 1000 TL'lik kalan yardım ödemesi de gerçekleştirildi. Toplamda 1500 TL nakit destek sağlanıyor. Belediyeye yardım için nasıl başvuru yapılır?

Düşük Gelirli Vatandaşların Hesabına 500 TL Yatırıldı! Toplamda 1500 TL Destek Parası Sizi Bekliyor!

Güncel olarak pek çok belediyenin özellikle de kış aylarında vatandaşlara yardım yaptığı bilinmekte. Bu yardım ödemelerini yakacak yardımı adı altında da gerçekleştiren Sivas Belediyesi, vatandaşlara duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda ödemelerin hesaplara yatırıldığı hakkında bilgi verildi.

1500 TL'nin 500 TL'si Ödendi!

Sivas Belediyesi'nden gelen açıklamada ”İhtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yakacak giderine destek olmak amacıyla yaptığımız 1.500 TL nakit yardımın 500 TL olan üçüncü ve son ödemesi banka hesaplarına yatırılmıştır. denildi.

Yakacak Yardımı Nasıl Alınır?

Yalnızca Sivas Belediyesi değil genel olarak bağlı bulunduğunuz il ve ilçe belediyelerine giderek ısınma yardımı konusunda bilgi alabilirsiniz. Maddi durumunuza bağlı olarak değerlendirme yapılacak ve ihtiyaç sahibi iseniz ödemeniz gerçekleştirilecektir. Nakdi destek olmasa bile çeşitli yardımlar muhakkak gerçekleştiriliyor. Daha fazla bilgi için oturduğunuz yerdeki belediyeden bilgi alabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar