GÜNDEM

Düşük Geliri Olan Aileler 5000 TL'lik Bakanlık Yardımını Kaçırmasın! e-Devlet'ten Başvuru Yapanlara Destek İmkanı!

e-Devlet'ten başvuru yapan ailelere 5000 TL ödemede bulunuluyor. Bu sayede yüksek miktarda ödeme imkanı sizi beklemekte. Peki bakanlıktan bu parayı nasıl alacaksınız? Hangi şartları karşılarsanız size nakit destek sağlanır? Eşya yardımına dair merak edilenleri paylaştık.

Düşük Geliri Olan Aileler 5000 TL'lik Bakanlık Yardımını Kaçırmasın! e-Devlet'ten Başvuru Yapanlara Destek İmkanı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yapmış olduğu yardım ile gündeme geldi. Evde yaşayan aile üyelerinin gelir durumu düşük ise bu destek parasından faydalanabiliyorsunuz. Üstelik evdeki eşyalara da göz atılıyor. Eğer eşyalar bir ailenin yaşaması için yeterli özellikte değil ise yani eskiyse veya kullanışsızsa devletin yardım ödemesinden yararlanmanız mümkündür.

Eşya Desteği Kaç TL Ödeniyor?

Eşya yardımı adı altında 5000 TL'lik destek parası alabilirsiniz. Bununla birlikte yetkililerin evi gelip incelemeleri ve gerçekten durumunuzun kötü olduğunu tespit etmeleri gerekmektedir. Bu tespitle birlikte evdeki eşyalarınızı yenilenemeniz adına belirli bir miktar ödemede bulunulabilir.

Geliri Düşük Olanlara Verilecek!

Aylık geliri düşük olan aileler, yardım parası alabilir. Ancak kişi başına düşen gelir asgari ücretin üçte biri kadar veya daha fazla ise bu durumda destek parası alma ihtimaliniz düşüyor. Dolayısıyla, kişi başına düşen gelir bu doğrultuda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açısından oldukça önemlidir. e-Devlet hesabınız var ise giriş yaparak eşya yardımı için başvuru işlemlerini başlatmalısınız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar