GÜNDEM

Dünyaca Ünlü Teknoloji Devi Şirket İsmini Değiştirdi! Artık Herkes Yeni İsmi ile Hitap Edecek!

Akıllı telefon üreticisi dünyaca ünlü şirketin isminde değişiklik kararı alındı. Bundan sonra bir ülkede farklı isimle bilinecek. Şirketin tabelaları şimdiden değişmeye başladı. Peki hangi dünyaca ünlü teknoloji devi böyle bir karar aldı? İşte o ülke ve şirket hakkında bilgiler...

Dünyaca Ünlü Teknoloji Devi Şirket İsmini Değiştirdi! Artık Herkes Yeni İsmi ile Hitap Edecek!

Dünyaca ünlü teknoloji devi Samsung, sunmuş olduğu ürünlerle adından söz ettiriyor. Televizyon ve akıllı telefon söz konusu olduğunda Samsung'un ön plana çıktığını görmekteyiz. Ancak diğer kategorilerde de önemli üretimler yaptığını belirtelim. Kendisinin diğer şirketler ile kıyasıya rakipte olduğu şu dönemde, dikkat çeken bir atılımda bulunuldu. Şirketin bir ülkede ismi değişti.

Japonya'da Farklı Bir İsim Kullanacak!

Samsung, artık Japonya'da farklı bir isimle hitap edilecek. Normal şartlarda Samsung ismi ile bilinen şirket, artık Galaxy ismini kullanacak. Bu değişikliğin temel nedeni merak edilirken, bir yandan da alınan karar sorgulandı. Şimdi ise diğer ülkelerde de Galaxy adını kullanacak mı sorusu kafaları karıştırıyor.

Samsung Tabelaları Galaxy ile Değiştiriliyor!

Alınan kararla birlikte Japonya'da Samsung yazan tabelaların ismi artık Galaxy olarak değişmekte. Bu kararın şirketin lehine mi olacağı yoksa itibar mı kaybedeceği ise bilinmemekte. Zamanla Japonya'daki satış verilerine baktığımızda detaylar ortaya çıkacaktır. Son zamanların parlayan şirketleri arasına giren Samsung, üretimdeki hızı, kalitesi ve yenilikçiliği ile farkını ortaya koyuyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar