GÜNDEM

Doğu Perinçek, Davutoğlu'na hodri meydan: Çıksın karşıma tartışalım

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, geçtiğimiz hafta Davutoğlu'nun hakkında ileri sürdüğü iddialara cevap verdi.

Doğu Perinçek, Davutoğlu'na hodri meydan: Çıksın karşıma tartışalım

Hadi Özışık ve Gürkan Hacır'ın konuğu olan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Davutoğlu'nun kendisi hakkında ileri sürdüğü iddialara cevap verdi. 

"Davutoğlu, Doğu Perinçek sayesinde 28 Şubat devam ediyor dedi. Bir de sizinle Erdoğan arasında kankalık ilişkisinden bahsediyor." ifadesini kullanıyor hatırlatması üzerine Doğu Perinçek şunları söyledi:

Davutoğlu fesat sokmaya çalışıyor

"Davutoğlu, fesat sokmaya çalışıyor. Bugün ABD, iki fesat sokmaya çalışıyor. Biri milli olan güçler arasına biri de Rusya ile fesat çıkarmaya çalışıyor. Bu sizinle yapılan röportaj da bu fesadın bir göstergesi."

Davutoğlu'nun Erdoğan ve Perinçek arasındaki ticari ortaklık iddialarına ilişkin ise "Benim gayrımenkulüm yok, ticari bir varlığım yok." dedi. "Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi sizin mi" sorusuna ise "Hayır ikisi de bana ait değil." dedi. 

Davutoğlu'nun saldırması iftiharımızdır

Ardından Doğu Perinçek, Davutoğlu'nun "Amerika'ın adamı" şeklinde tanımlandığı haberi gösterdi ve "Davutoğlu'nun bana ve sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a böyle saldırması bizim iftiharımızdır" dedi. 

Perinçek, Davutoğlu'na çağrıda bulundu ve "Medeni ölçüde gelsin burada tartışalım. Meral Akşener'i de Kılıçdaroğlu'nu da alsın. Biden ekibini de alsın çıksın karşıma. Kendi dostlarını, müttefiklerini getirsin konuşalım." dedi

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar