DİZİ DÜNYASI

Doğduğun Ev Kaderindir final mi yaptı?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, yaptıkları canlı yayında dizinin final yapıp yapmayacağı iddialarına da yanıt verdi.

Doğduğun Ev Kaderindir final mi yaptı?

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir, Instagram hesabından sevenleriyle buluştular. Güzel oyuncu Demet Özdemir, İbrahim Çelikkola'a, "Sen bizim setimizde çok güzel bir ağabey çok güzel bir oyuncusun. Sen çok çabuk hazırlanıyorsun. Benim gibi değilsin" dedi. Çelikkol da yanıt olarak, "Methi'yi de Zeynep'i de çok özledim. Diziden sonra yorumları okuyup birlikte gülüyorduk motive oluyorduk. Bu süreç arkamıza bakmayı öğretti. Dünyanın ne kadar değerli olduğunu hissettirdi. Bir an önce sete dönmek ve senden hızlı giyinmek istiyorum" ifadeleriyle izleyenlere tebessüm ettirdi.

'DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR' FİNAL Mİ YAPTI?

Öte yandan sosyal medyadan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yaptığı iddialarının dolaşması üzerine ikiliden açıklama geldi. İbrahim Çelikkol, "Dizimiz devam edecek. Sete çıkacağımız günü sabırla bekliyoruz. Biz dizimizi çok seviyoruz. Ben Zeynep'i çok seviyorum. Demet'i de çok seviyorum." diyerek final iddialarını yalanladı. 

Güzel oyuncu da, "Bir anda kesip gittiğimizi düşünmesin seyircimiz. Canlı yayın amacımız biraz da bunu açıklamaktı" sözlerine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar