GÜNDEM

Doğan Medya o muhabiri kovdu!...

Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray Genel Kurulu'nda ihraç edilmesini engelleyen konuşmalardan en dikkat çekenini yapan DHA Muhabiri Kadir Çetinçalı'nın işine son verildi...

Doğan Medya o muhabiri kovdu!...

Galatasaray kongresinde yaptığı konuşmayla iktidara yakın isimlerin tepkisini çeken DHA muhabiri Kadir Çetinçalı'nın işine son verildi...

Eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür’ün ‘FETÖ’ ile ilişkili olduğu gerekçesiyle kulüpten ihracına, "İktidarın yanılma hakkı var da Torinolu Şaban’ımızın niye olmasın?" ifadesiyle karşı çıkan Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri Kadir Çetinçalı'nın işine son verildi. Ajans, Çetinçalı'nın işten çıkarılma gerekçesine ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

Geçtiğimiz hafta da Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Çetinçalı’nın kongre üyeliğinin sonlandırıldığını açıklamıştı.

ÇETİNÇALI: DOĞAN YAYIN İLKELERİNE AYKIRILIKTAN ATILDIM

Kadir Çetinçalı işine son verilmesinin ardından yaptığı açıklamada, işine son veriliş gerekçesinin de yaptığı konuşma olduğunu söyledi. Söylediklerinin "Doğan Yayın İlkeleri"ne uymadığı gerekçesiyle işine son verildiğini aktaran Çetinçalı, "Beni FETÖ'ye yakın gibi gösteriyorlar. Solcuyum kendi çapımda devrimci mücadele içerisinde bulundum. Bütün dini cemaatlere karşıyım. 17 Aralık'tan önce de FETÖ çetesinden nefret ederdim hala da karşıyım" ifadelerini kullandı.

15 TEMMUZ'DA HALKA KURŞUN SIKAN ŞEREFSİZLERLE...

Hakan Şükür ve Arif Erdem'le Galatasaray'da futbol oynadıkları dönemden bu yana yakın ilişkileri olduğunu söyleyen Çetinçalı, bu isimlerin Gülen Cemaati'ne yakın oldukları dönemde de kendisinin Şükür ve Erdem'den uzak durduğunu belirtti. "15 Temmuz'da halka kurşun sıkan şerefsizlerle Hakan Şükür ve Arif Erdem'in bir tutulmasına da karşıyım" diyen Kadir Çetinçalı, "AKP'ye muhalif bir insanım ama FETÖ çetesine daha da muhalifim" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar