GÜNDEM

Doğalgaz ve Elektrik Faturalarında Erteleme Kararı Alındı! Bakandan Son Dakika Açıklaması!

Afetten etkilenen vatandaşların doğalgaz ve elektrik fatura ödemeleri bir süreliğine ertelenecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı'nın yaptığı açıklama sonrasında detaylar aktarıldı. Afet bölgesi ve depremzedelerle ilgili son dakika açıklamaları paylaşıldı.

Doğalgaz ve Elektrik Faturalarında Erteleme Kararı Alındı! Bakandan Son Dakika Açıklaması!

Deprem bölgelerinde yaşanan sıkıntılara karşı devlet tüm gayretini gösteriyor. Bakanlıktan gelen hamle ile birlikte elektrik ve doğalgaz fatura ödemelerine ilişkin bir hamle yapıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıklamasında önemli ifadelere yer verdi. Deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.

Fatura Ödemeleri Erteleniyor!

Bakan Dönmez, açıklamasında elektrik ve doğalgaz fatura tahsilatına değindi. Gelen bir soru üzerine de “Tabii olağanüstü bir hal yaşıyoruz. Doğal olarak bu faturaların tahsilatını da erteliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Akaryakıt İstasyonlarından Hizmet Veriliyor!

Akaryakıt ve stok sorununa da değinen Bakan Dönmez,
“Büyük oranda zaten bu sorunlar çözüldü. Bu bölgede yaklaşık 1850 civarında akaryakıt istasyonumuz vardı. Bunlardan 300 tanesi depremde etkilendi. Yani hizmet veremez hale de gelmiş oldu. Ama diğer akaryakıt istasyonlarımızdan bu hizmeti sürdürüyoruz.” açıklamasında bulundu. Öte yandan depremzedeler için yapılan çalışmalara dair de çeşitli ifadeler kullandı. Son dakika gelişmelerini yine haber sitemiz üzerinden aktarmaya devam edeceğiz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar