DİZİ DÜNYASI

Dizideki "yavaş gel" kavgası mahkemeye taşındı

TRT'nin "Hangimiz Sevmedik" dizisinin iki oyuncusu arasında çıkan kavganın nedeni belli oldu. İki oyuncu mahkemelik oldu.

Dizideki "yavaş gel" kavgası mahkemeye taşındı

“Hangimiz Sevmedik” dizisinin başrol oyuncuları Selen Soyder ile Can Yaman arasında çıkan kriz, yargıya taşındı.

Dün, “Neşeli Günler” filminin devamı olarak TRT 1 için çekilen “Hangimiz Sevmedik” dizisinin başrol oyuncuları Selen Soyder ile Can Yaman arasında sette kavga çıkmış, iki oyuncu birbirine bardak fırlatmıştı.

Kavganın ardından Selen Soyer'in sete korumalarla gelip gitmeye başladığı belirtilmişti.

KAVGA SAHNESİNDE KAVGA ÇIKTI

O kavganın nedeni belli oldu. İki oyuncunun setteki bir kavga sahnesi nedeniyle birbirine girdikleri ortaya çıktı. Selen Soyder, Can Yaman’ı "biraz kontrollü oynar mısın, biraz yavaş gelir misinin" diye uyardığı, Can Yaman'ın da "kolaysa gel de sen oyna" cevabı verdi.

Bunun üzerine Soyder, ünlü oyuncuya "doğru konuş" diye çıkışınca ortam gerildi ve ikili birbirlerine kahve fincanlarını fırlatıp, kavganın alevlenmesine sebep oldular.

İşte bu kavganın ardından Selen Soyder, eşinin isteği üzerine sete korumalarla gidip gelmeye başlamıştı. 

YARGIYA İNTİKAL ETTİ

Kavga olayıyla ilgili Can Yaman tarafından herhangi bir açıklama gelmezken, Soyder’in bağlı olduğu Icon ajans, dava açıldığını duyurdu.

İşte o açıklama:

“Tüm set ekibinin de tanık olduğu bu uygunsuz tavırlar doğrudan oyuncumuz Selen Soyder'i de hedef aldığında bu durum kabul edilmez bir boyuta ulaşmış ve doğrudan yargıya intikal ettirilmiştir.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar